pondelok 22. septembra 2014

Review: Nude Magique Eau De Teint ♥

Ahojte dievčatá, už je to nejaký ten mesiac, čo sa moja makeupová zbierka rozšírila o známu novinku od značky L´OREAL Paris. Ak si myslíte, že ste tento makeup videli už na každom blogu, tak nie je tu ešte ten môj :D Na testovanie makeupu Nude Magique Eau De Teint som si nechala dosť času, aby som vám ho dnes mohla podrobne zrecenzovať, viem že týchto recenzii je už na blogoch viac než dosť, no názor na tento makeup som chcela svetu povedať aj ja. Tak poďme na to ;)


Popis makeupu:
Prvý revolučný makeup ľahší ako voda! Vytvorený pre " nahé " líčenie bez vrstiev, pre žiarivý a zdravý vzhľad pleti. Dokonale neviditeľný a ideálne prirodzený s dlhodobým matujúcim účinkom.
Vlastnosti:
Štruktúra, ktorá okamžite splýva s pokožkou, perfektné krytie, pocit nulového makeupu na tvári a dlhodobé zmatnenie pleti.
Cena:
9,90€

Moja recenzia:
Makeup ma oslovil hneď na prvý pohľad, musím uznať, že dizaj tejto malej sklennej fľaštičky je prekrásny. Hovorím malej flaštičky, pretože oproti iným makeupom je toto skutočný krpec, no ani to ma neodradilo si ho kúpiť. Má 20ml, čo je podľa mňa akurát.
Všimla som si, že dosť z vás má problém s aplikátorom, ak dá teda o aplikátorovi hovoriť. Lepšie povedaná makeup nemá žiadny aplikátor  čiže nečakajte žiadnu pumpičku a pod. Má len šróbovací vrchnáčik. Ja s takýmto typom aplikátora nemám žiadny problém, skôr mi vyhovuje a páči sa mi to ovela viac ako nejaká ohraná pumpička :)
Ako môžte vidieť, kúpila som si odtieň 120 pure ivory a sadol mi tvár perfektne! Tento makeup nájdete v 5tich odtieňoch, čiže určite si vyberie každá z vás.


























Na zadnej strane makeupu nájdete aj návod na použitie, ktorý je v tomto prípade dôležitý. Pred každou aplikáciou treba makeup pretrebať.
Na makeupe ma prekvapila konzistencia, ktorá je úplne vodová, čiže treba dávať veľký pozor aby ste si makeup nerozliali. Hlavne ak sa ho rozhodnete fotiť na svojom obľúbenom svetri :D
Makeup si aplikujem prstami, pretože pri takto tekutom makeupu mi to vyhovuje najviac. Pri aplikácii vôbec necítim na tvári makeup, ani neviem že si niečo na tvár roztieram, čo je dosť zvláštny pocit :D


















Po aplikácii je moja pleť krásne zjednotená a hlavne matná, vôbec nemám potrebu použiť púder. Makeup vám zaručí púdrový´efekt po celý deň :) Krytie tohto makeupu by som hodnotila dobre. Pleť zjednotí, no zakryje len drobné nedokonalosti, čo mne nerobí žiadny problém, pretože nanávidim ten pocit masky na tvári, radšej volím tú prirodzenejšiu cestu a tento makeup vám ju zaručí :)
Takže záver je taký. že makeup Nude Magique Eau De Teint hodnotím výborne a medzi ostatnými makeupmi naozaj vyniká :)













Dúfam, že sa vám recenzia pačila a pomohla som vám pri výbere nového makeupu :)
Prajem pekný deň.
WerushBerry ♥

6 komentárov: