utorok 22. júla 2014

Body spray *must have*

Ahoj baby :) dnes som maximálne unavená, takže píšem vám z polovičného spánku a bolesťou hlavy. To skoré, ranné vstávanie na brigádu ma raz asi zabije. Každú chvílu je za nami aj jeden mesiac letných prázdnin a ja som celé dni nejaká prispatá, ak poznáte nejaký trik na zobudenie určite dajte vedieť dolu :D 

Tento článok tu vlastne nieje na to aby som vam povedala aká som unavená, ale na to aby som Vám ukázala produkt/y, ktorý je pre mňa posledné mesiace Must have
Ako sa postupne každým mesiacom oteplovalo tým viac som mala radšej osviežujúce kvetinové vône a voňavky, ktoré mám doma boli na mňa moc, takže som sa rozhodla zaobstarať si tieto telové spreje o ktorých som počula už veľa a určite aj vy :)


Ako ste si už asi všimli, prostredný telový sprej som si objednala z Oriflame a dva telové spreje po stranách mám z Avonu. Hlavne u Avonu som si tieto telové spreje všimla už dávno pradávno, no všimla som si že ich má už aj kopu iných značiek (Balea, Victoria Secret, Alverde atď.) samozrejme plánujem vyskúšať všetky, no najskôr sa pokúsim minúť tieto :) 
Telové spreje používam každodenne a to pokaždom sprchovaní alebo len tak keď sa potrebujem osviežiť, takže ich zo sebou ťahám naozaj všade.



Ako vidíte, dva telové spreje mám z Avonu a sú super! práve kvôli nim som si telové spreje tak obľúbila. Telový sprej z prava vonia po fialkách a líčí, neviem ako vonia líčí, ale sprej vonia určite veľmi pekne a sviežo. Hlavne nečakajte žiadny parfúm, tieto spreje prevoňia a osviežia pokožko na max. 3hodiny, potom vôňa vyprchá. Telový sprej vľavo vonia po čerešňovom kvete, tiež ako prvý sprej, vonia veľmi pekne, ale sladšie, čo mám rada. Sprej s čerešňovou vônou som si obľúbila až natoľko, že toto je už moje druhé balenie, to prvé som vypotrebovala hrozne rýchlo a to ani neviem ako :)


Telový sprej od Oriflame je pre mňa lepší na pohľad ako na používanie. Nie, že by som ho nepoužívala, používam, len nie tak často ako telové spreje od Avonu. Ako vidíte na obale sú zobrazené levandule a figy. Ja v ňom levandule určite cítim, no môj priateľ zjavne nie. On v ňom cíti čistiaci prostriedok, takže tento sprej používam len keď som sama a to je málokedy :D Čiže jeho vôňa nič moc, no obal sa mi páči a to veľmi! no ale čo z toho...:) proste som si len vybrala zlú vôňu, toť vše :) 

...Nakoniec exluzívna foto zo zákulisia :D

Toto bol malý kúsoček produktov bez ktorých si neviem predstaviť leto. V blízkej budúcnosti plánujem článok o všetkých mojich letných obľúbencoch, môže byť? :)

Aké telové spreje používate vy? :)

6 komentárov:

  1. S tým spánkom to mám rovnako, síce chodím spať neskoro a neskoro aj vstávam. :D Tento príspevok ma veľmi potešil, pretože telové spreje sú moje. :3 Aj ja mám ten čerešňový a už čakám na ten s fialkou a liči.

    http://littlestrongskyscraper.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. na to,že si v polospánku tak tento príspevok si celkom zmákla :D fakt super príspevok :)
    http://simonechanell.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Telovky z Oriflamu su strasne super, no aj Balea ich ma perfektne ;)
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tělové spreje jsou zázrak. Vážně a bez nadsázky.
    Mimochodem gratuluji k opálnení, já bych mohla hodiny ležet na sluníčku a pořád budu vypadat, jak když jsem strávila léto na Sibiři.. :/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Podľa mňa z tých z Avonu cítit výrazne alkohol- aspoň mne. Preto ich nemám rada.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Veľmi pekný svieži článok♥
    Pozývam ťa na moju Giveaway!
    http://fashionbycornelia.blogspot.sk/2014/07/first-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť