štvrtok 3. októbra 2013

Dermacol riasenka/make-up Imperial

Ahojte slečny :) v poslednej dobe nič nestíham a zo školy chodievam maximálne unavená :( Už sa neviem dočkať víkendu, kedy sa konečne poriadne vyspím. No dnes som v škole chvalabohu nebola a mám troška času pre seba a pre Vás :) Takže som veľmi rada, že môžem napísať nový článok.  Dnes to bude článok o nových produktoch od Dermacol. Ide o riasenku a make-up Imperial. Vyskúšali ste ich? :)


Moja stará riasenka už pomaly dožívala a bol čas na novú. Chcelo to zmenu, tak prečo nevyskúšať novú riasenku Imperial. Priznám sa, že som od tejto riasenky nečakala žiadne zázraky, a to už len kvôli obalu. Obal ma teda vôbec nezaujal, pôsobí na mňa lacno. Musím povedať, že pri tejto riasenke opak je pravdou. Riasenka je naozaj skvelá. Riasy nádherne predĺži a nezlepuje. Musím ju prirovnať k mojej starej riasenke Astor Play it big a sú si veľmi podobné :) Až na to,že Astor play it big má krajší obal! :D Takže určite odporúčam.



 Vzorku tohto make-upu Imperial som dostala ku objednávke z Dermacol.sk. Tešila som sa jeho vyskúšanie, kedže make-up nepoužívam. Prekvapila ma jeho konzistencia, bola dosť riedka. Nečakane sa mi zas a znova nepáči obal :D Krytie tiež nič moc. Na blogoch som videla veľa pozitívnych článkov o tomto make-upe. Nechcem byť zlá, ale u mňa tento make-up vôbec nezabodoval. 

mala som v pláne pridať aj fotky tvári s make-upom a riasenkou Imperial, lenže blogger mi ich nechce nejak zobraziť... Keď sa umúdri určite ich tu nájdete :)

Aké máte skúsenosti s Dermacol Imperial Vy? :)

1 komentár:

  1. Mohla by si dať fotku ako vyzerá riasenka na riasách inak celkom pekný post :) Kika

    OdpovedaťOdstrániť