pondelok 2. novembra 2015

*Pupa Milano*

Ahoj :) do nášho mesta zavítala nová predajňa kozmetickej značky Pupa Milano . Z mnohých článkov viem, že kozmetika Pupa je jednou z najlepších a preto som nečakala dlho a vrhla som sa na svoj prvý nákup! Nakúpila som si len to, čo som naozaj potrebovala a tým bola lícenka a lak na nechty v nude farbe. No tak ako som s produktmi spokojná?


















Lícenka Like a Doll Blush - matná púdrová lícenka, ktorá je dostupná až v 12 odtieňoch. Mňa zaujal odtieň 201 Beige Apricot, ktorý pôsobí na pleti veľmi prirodzene a jemne. Pigmentácia lícenky je veľmi dobrá a vôbec nepráši. Na pleti vydrží max 8 hodín, takže prácu či školu v pohode zvládne :) Zrkadlové balenie je krásne, no pri mojom fotení ako vidíte trochu nevýhodou :D K lícenke bol pribalený aj malinkatý štetec, ktorý ja na nanášanie lícenky nepoužívam.


 

Lasting Color gel - lak na nechty s gélovitým efektom. Tento produkt je označovaný ako "bestseller" značny Pupa. Odtiene tohto laku sú krásne a najradšej by som mala doma všetky, no ja som si vybrala odtieň v nude farbe 115 Powdery satin. Lak sa na nechty nanáša veľmi dobre vďaka plochému štetcu :)
























Aké máte Vy skúsenosti s kozmetikou Pupa? :)
WerushBerry

2 komentáre:

  1. Pupa jsem vůbec nezkoušela. Ale musel to být dokonalý kosmetický ráj. :-) Mě nejvíce lákají jejich stíny :-)

    New post: Červená nemusí být jen na rtech

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Akurát dnes som si do Pupy posielala žiadosť na polovičný úväzok :D ..mám od nich lícenku,ktorá je super pigmentovaná,ale dosť práši :( ..tekutú linku,ktorá je strašná..ale najviac mám teda rada laky na nechty pretože majú perfektné farby a aj dobrú výdrž :))

    OdpovedaťOdstrániť