pondelok 2. februára 2015

Malý poklad menom *See By Chloé*

Ahojte kočky :) dá sa povedať, že pred týždňom som oslávila svoje 19ste narodeniny (fú už to ťahám na 20 :D). Narodeniny som oslávila s mojimi najbližšími, čiže s rodinou a priateľom. Najskôr som oslavovala doma a neskôr som sme sa s priateľom vytratila na blowling, čo bolo vlastne aj prekvapenie pre mňa. Bowling som nikdy predtým nehrala a kto ma pozná vie, že z takýchto vecí, prekvapení mám vždy velikánsku radosť. :)
Okrem tohto prekvapenia som k narodeninám podostávala rôzne parádne darčeky a výbornú čokoládovú tortu od babičky.

Jeden z parádnych darčekov som sa vám dnes rozhodla ukázať a niečo málo vám o ňom povedať. Ako ste si už všimli ide o parfúm See By Chloé. Po parfúme Chloé som snívala už dlhšiu dobu, no zatiaľ som mala možnosť vyskúšať len rôzne vzorky. Pred nejakým časom som v časopise objavila vzorku tohto parfúmu See By Chloé a okamžite som chcela! Po čase som na ten parfúm aj zabudla a zmierila sa stým, že mi stačí vzorka :D No moja mamča veľmi dobre vie, čo mi spraví veľkú radosť a tramtadadá z darčekovej taštičky som vytiahla lásku svojho života parfúm od Chloé, no nelúbte ju! :)
Zdroje hovoria:
*Radostná, spontánna, plná zázrakov. Vôňa See by Chloé, ktorú vytvoril parfumér Michel Almairac, odhaľuje návykovú kvetinovú arómu. Rovnako ako sladký úsmev, vrchné šumivé tóny bergamotu rozvíria zmysly. Zaujímavo horkastá esencia See by Chloé vzlieta. Elegantný jazmín v súlade s kvetom jablone zvýrazňuje prirodzenú zvodnosť. Voňavá hra na schovávačku odhaľuje zmyselné tóny santalového dreva a vanilky.*


Ako som už spomínala do tohto malého pokladu som sa hneď zalúbila. Základ tohto parfúmu sa skladá z vône vanilky, pižma a santalového dreva. Hlava z jabloňových kvetov a bergamotu a srdce parfúmu bije jasmínom a ylang-ylang. Pre mňa je táto vôňa predovšetkým ženská, jemná a výnimočná. Zatiaľ som sa nestretla s parfúmom, ktorý by mi voňal tak dobre ako tento, myslím že táto vôňa je ako ušitá pre mňa! Navyše sa vôňa udrží naozaj celý deň, čo je veľkým plusom :)

Vzhľad parfúmu sa mi rovnako veľmi páči ako samotná vôňa, je veľmi elegantý a dievčenský.  See By Chloé odporúčam všetkými desiatimi!!








Cena parfúmu See By Chloé: 75 ml - 44,40€, 50 ml - 36,60€, 30 ml - 26,50€ *zdroj parfums.sk*                          

Používate aj vy niektorú z vôní Chloé? :)
WerushBerry

11 komentárov:

  1. mě zrovna tahle nezaujala jinak mám ráda všechny jejich vůně

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dodatecne vsechno nejlepsi :-) Vune vypada moc hezky a podle popisu taky musi nadherne vonet :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jéj, ja si stále pamätám ako som pred pár rokmi čítala tvoj blog:) bola si pre mňa jedna z najlepších :) Nič sa tu nezmenilo,haha. Parfém vyzerá úžasne!
    Budem rada ak navštíviš môj blog a prípadne zanecháš komentár pod článkom ktorý ťa zaujme:)) www.adolescenters.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. heh, tak to si ma potešila, som rada že si sa opäť vrátila na môj blog :) ďakujem!

      Odstrániť
  4. Juchú, konečne viem čo chcem na narodeniny :D Strašne moc sa mi páči tvoj lak, čo je to zač prosím ťa ? Ten odtieň už hroozne dlho hľadám - niečo medzi červenou a cyklámenovou a ten tvoj je dokonalý :O :)

    natalihnat

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Skutočne skvelý darček :) Tá vôňa je jedna z najkrajších čo poznám :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Parfémy jsou nejlepší dárky, když se člověk umí trefit!:)
    Jen si teĎ vůbec nejsem jistá, jestli jsme k ni někdy čuchala nebo ne. Což mi připomíná, že bych zase měla zajít do parfumerie:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Miluji ji!!!! Je to taková vůně pro víly za letního deštíku....Mám miniaturku a schovávám si ji na jaro:)
    Simushka in Bubblegum

    OdpovedaťOdstrániť