utorok 6. januára 2015

*Vianočné darčeky*

Ahoj baby :) V dnešnom článku vám ukážem, čo som si našla pod vianočným stromčekom. Viem, že od vianoc prešli už skoro dva týždne, no k napísaniu tohto článku som sa dostala až dnes. Sama sa čudujem prečo som ho nepísala už skôr :D Vianoce u nás doma boli veľmi pekné, príjemné a iné tým, že po prvý krát som Štedrý deň strávila aj s priateľom. Od rána sme mali čo robiť, kedže sme chceli stihnúť pobehať obydve rodiny a zaželať im Šťastné a Veselé. Neskôr som už len pomáhala v kuchyni, pozerala vianočné filmy a nedočkavo čakala na večer. Spolu s rodinou sme sa navečerali a utekali (len ja) rozbalovať vianočné darčeky. Všetci spolu sme prežili krásne vianoce a už sa neviem dočkať ďaľších, no na tie si chvílu počkám :)












































Ako prvý som sa vám rozhodla ukázať šedo-biely sveter s Reserved. Cez jeseň a zimu milujem nosiť svetre, každú sezónu si ich nakúpim niekoľko, preto ma sveter vždy veľmi poteší :) Navyše tento je veľmi jemný a teplučký, čo v takomto škaredom počasí určite ocením. Potešil ma aj jeho strih, v predu je kratší a vzadu zase dlhší :)



Pokračujem značkou Reserved, no tento krát je to biele košela :) Myslím, že biela košela
by nemala chýbať v žiadnom šatníku, preto som rada, že ju už mám. Dá sa skombinovať s hocičím. Veľmi rada ju nosím pod rôznymi svetrami, ale perfektne vyzerá aj samostatne :)






















Ďalším oblečením sú sivé skinny jeans. Krásne sa prispôsobia postave a sú veľmi pohodlné. Som rada, že som si ich pod stromčekom našla, pretože už som ich naozaj potrebovala :) 


Tento šál ste už mohli vidieť v mojom predchádzajúcom článku (Let it snow! OOTD). Ako som už spomínala v tom minulom článku, som do tohto šálu zamilovaná :) Je obrovitánsky, teplučký a veľmi príjemný :)




Ďalej pokračujem čiernymi čižmami z Deichmanu. Hneď ako som ich zbadala som ich musela mať! Bola som veľmi prekvapená, keď som ich našla v čísle 35, takže som ich tam nemohla nechať :) Vo vnútri majú teplý kožúštek, ktorý mi v mojich starých čižmách chýbal. Po dlhšej dobe mám znovu čierne čižmy, čomu som dosť rada, pretože kabelka proste musí ladiť s topánkami :) 





















Túto kabelku mám už od začiatku decembra, no kúpila som si ju sama sebe na vianoce :D aj keď som neodolala a nosila ju už skôr. Objednávala som si ju z aliexpress.com, na moje počudovanie prišla v poriadku a v dobrej kvalite. Vo vnútri kabelky sa skrývala ešte menšia taštička na kozmetiku. Je dosť veľká a super sa nosí :)























S oblečením sme už skončili a prechádzam na sušič vlasov od Remington Compact 1800. Práve tento fén som ukazovala dávnejšie priateľovi, že by sa mi celkom zišiel :) Ja som nejak aj tušila, že ho pod stromčekom nájdem :)


Samozrejme som si pod stromčekom našla aj kozmetiku, tento krát všetko od značky Yves Rocher. Bio balzam na pery, zrkadielko a skladací štetec na púder. Zistila som, že skladacie štetce sú fakt super hlavne do kabelky, pretože v kabelke vždy všetky štetce poničím a takto štetec vytiahnem vždy nepoškodený :)


















Posledným darčekom, ktorý som sa vám rozhodla ukázať je nabijateľná kartička do H&M. Touto kartičkou to H&M naozaj "vychytalo". Táto kartička je môj malý poklad. Teraz keď ma bude chceť niekto potešiť stačí mi dobiť kartičku do H&M a ja budem štastná, prešťastná :D


Kočky to bolo na dnes všetko :) Ako sa vám páčili moje darčeky? Ak ste podobný článok písali aj vy určite mi napíšte link na váš článok, rada sa pozriem ;*
WerushBerry ♥

13 komentárov:

  1. Krasne darecky :) Uz si predstavuju tu kombinaci kosile a svetru, hrozne se mi libi kdyz kosile vykukuje pod svetrem :) :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Veľmi pekné veci, taký svetrík a topánočky by sa aj mne páčili :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Werush tie boty sú fajnové! Dakedy sa pôjdeme spolu pofotiť :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tie boty sú skvelé :) Ja sa od aliexpress bojím objednávať nepočula som o nich práve to najlepšie :D Veľmi pekné darčeky si podostávala ☺

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Díky :) no veď práve! :D dala som to objednať cez kamarátku, pretože sa v tom ani nijak nevyznám. Bola som dosť prekvapená, že mi kabelka prišla :D nečakala som to :D

      Odstrániť
  5. Kráásne darčeky ! Taká velikánska šála sa teraz zíde vždy ! :)

    OdpovedaťOdstrániť