utorok 23. decembra 2014

*My Christmas nails*

Ahojte kočky :) no čo, darčeky pobalené, stromček ozdobený? Ja mám už všetko zasebou a pomali sa začínam tešiť na Vianoce, už k ozajstnej radosti chýba len sneh, bez snehu to naozaj nieje ono. Vianoce už klopú na dvere a ja mám okolo seba vianočnú atmošku veľmi rada, tak prečo ju nemať trošku aj na sebe. Samozrejme, že zajtrá vytiahnem svoj vianočný outfit, no nechcem o to ukrátiť ani svoje nechty a práve preto som sa ich rozhodla poriadne vyzdobiť! 




















Ako prvé vám ukážem lak, ktorý vytiahnem vždy len na vianoce, Je to sýto červený lak s trblietkami, značky Miss sporty. Tento lak vlastným už dlhšie a stále je rovnako dobrý ako bol na začiatku. Jeho krytie je naozaj výborné, stačí jedna vrsta laku a je hotovo :) Ťažšie je to už s odlakovaním. Odlakováva sa naozaj príšerne, kvôli trblietkam mi to zaberie pol hodinu jedna ruka :D No tým aký je krásny a trblietavý má odpustené :)Aby som nezabudla, vždy pred lakovaní si na nechty nanesiem výživujúci lak od Eveline zabezpečuje ochranu pred lámaním a štiepením nechtov. Je naozaj výborný používam ho dosť dlho a moje nechty sú v oveľa lepšom stave ako predtým :)



Ďaľšiu voľbou pre moje vianočné nechty sú glitre. Tieto biele sa dajú skombinovať s lakmi od výmysli sveta. Ja som sa dnes rozhodla pre jemnejšiu bielu variantu, ktorá pripomína sneh. Rovna ako pri predchádzajúcich nechtoch som na začatom použila výživovací lak na nechty. Ďalej som pokračovala bielym lakom, značky Essence. No ak sa chystáte zaobstarať si biely lak, určite pozerajte po tomto :D No ako podklad ceeelkom postačil. Ďalej som si vzala štetec a pomali ním priklada glitre na nechty, rozhodne som nimi nešetrila :) Celé som to prelakovala priesvitným lakom, aby glitre neopadávali a zasnežené nechty sú hotové :)

























































Tak kočky to by bolo pre dnešný článok všetko a ozvem sa znovu po vianociach :)
Prajem Vám krásne, prekrásne prežitie Vianoc!
ŠTASTNÉ A VESELÉ!!!!!! ♥

12 komentárov:

  1. Ty druhé jsou krásné. Šťastné a Veselé! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Obě varianty vypadají krásně! :) Tobě taky krásné Vánoce! ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Oba laky jsou krásné :) A vánoční fotka skvělá! Krásné Vánoce
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pekné:)
    http://theworldbycornelia.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. presne, keď som sa pozrela na tie druhé pripomínali mi sneh:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Keď som si prečítala to s tým odlakovaním tak som si spomenula na to trápenie, ktoré zažívam zakaždým keď sa tiež s tým dosť dlho mordujem. Je to o nervy :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Druhá varianta se mi líbí víc :) Já mám zlaté se sobíkama :D http://behappyandbefiit.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť