nedeľa 28. decembra 2014

❄ Let it snow! OOTD ❄

Ahojte :) od včera u nás padá očakávaný sniežik, konečne sme sa ho dočkali, kedže na vianoce dosť chýbal. Tešila som sa ako malá, takže hneď ráno som na seba navliekla to najteplejšie čo sa dalo a vyrazila na prechádzku. Všetko okolo mna bolo nádherne biele, ako v rozprávke. Vonku bolo poriadne chladno a moja prechádzka skončila oveľa rýchlejšie ako som čakala, ale to by som nebola ja keby niečo málo nepofotím. Original to mali byť kvalitné fotky v snehu, no môj foťák to zas a znovu nezvládol, no na to ste si už dúfam zvykli :) 

Na sebe mám pohodlné a hlavne teplé veci. Velký šál, teplý sveter a parka tohtoročnú zimu v mojom šatníku nesmú chýbať!  Na chladnú prechádzku som si vzala poriadne vyteplenú parku z H&M, bez ktorej nevychádzam z domu. Je veľmi pohodlná a hlavne teplá. Parku som doplnila tartanovým šálom, ktorý som dostala na vianoce od priateľa. Momentálne som do tohto šálu zamilovaná a nedám si ho z ruky! Je obrovitánsky, veľmi príjemný a pripomína mi skôr deku :D Ako som už spomínala teplé svetre v mojom šatníku nesmú chýbať. Na prechádzku po snehu som zvolila jeden z najteplejších aké doma mám. Sveter som si kupovala v Mangu ešte v lete, nemohla som ho tam predsa nechať :) Pod svetrom sa skrýva biela košela, ktorú som dostala tak isto na vianoce od priateľa, bielu košelu som už naozaj potrebovala, veľmi sa mi páči samostatne ale aj takto pod sveter :) Všetko som to doplnila pohodlnými, sivými legínami z H&M, na nohy obula hnedé čižmy z Deichmanu, ktoré mám už dlhšie a vyrazila som do sniežiku :)




































Posledné fotky naznačujú k tomu, že som sa zo snehu naozaj tešila :D Tak dúfam, že sa vám môj dnešný OOTD páčil :) Aby som nezabudla, do Silvestra zostávajú len 3 dni a myslím, že sa k blogu už nedostanem, preto vám ŽELÁM ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2015! Poriadne oslávte :)

S pozdravom  
Werushberry

19 komentárov:

  1. Werush spustila som Giveaway zapoj sa ak chceš :)
    http://battyamnesia.blogspot.sk/2014/12/giveaway-time.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. túto zimu nedokážem bez takých svetrov žiť (doslova!) kúpila som si ich 5 :D trošku psycho no :D
    aj tebe šťastný nový rok! :)

    simona-zacko.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. nádherný outfit...nejvíc se mi líbí ta šála!! ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veľmi sa ti to podarilo, krásny šál ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Šála je úžasná! Můžu se zeptat kde ho přítel koupil?:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Takové šály jsou v této zimě k nezaplacení! :)

    www.sonastorova.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Miluju ten svetr! Vážně jo!
    Celý outfit je super!
    U nás je šílená zima, asi -12. Jsem tam půl hodiny a raději utíkám domů, ten mráz štípe šíleně.

    Přeji jen to nejlepší do Nového roku!
    Fakynn (www.fakynn.blog.cz)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Paaani, ten svetr se mi velice libi ^^ Slusivy, opravdu. Mimochodem, preju take nadherny novy rok. ((:

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Úžasný outfit! Já jsem dost svetýrková a přesně takové miluju, dokonce si troufám říct, že mám doma v podstatě stejný, asi jiná značka, ale vypadá fakt stejně :D Takže za mě rozhodně palec hore :P http://behappyandbefiit.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť