pondelok 17. novembra 2014

*Nežijem len makeupom! TAG*

Ahojte :) Všimla som si, že som na blog už dlhšiu dobu nepridala žiadny tag. Čo mne osobne dosť chýba, kedže tagy píšem a rovnako aj čítam veľmi rada. Práve preto som do rúk vzala tablet a začala hľadať rôzne tagy. Veru moc som toho nenašla, no zaujal ma tag, ktorý som našla u Ordinarylife.

Ako ste si už mohli všimnúť, ide o tag s názvom Nežijem len makeupom :) Tag obsahuje 10 otázok, tak poďme na ne :)


1. Sleduješ TV? Aký je tvoj obľúbený program, prípadne seriál?
Telku moc nesledujem, dá sa povedať, že počas týždňa vôbec. Cez víked si pri telke chvílku rada posedím. Môj obľúbený program je určite Say Yes to the Dress, vlastne nič iné v telke nesledujem :D 






















2. Varíš? Aké je tvoje najobľúbenejšie jedlo alebo dezert?
Varím, účím sa variť :) Mojím najobľúbenejším jedlom sú palaciky, určite je toho viac, no teraz ma nič nenapadá. Veľmi mám rada sladké, čiže Tiramisu, čokoládové torty..to je moje ;)

3. Aká je tvoja vysnívaná práca?
Moja vysnívaná práca sa spája so žurnalistikou, módou a kozmetikou. Keďže teraz končím školu, tak si klásť vysoké nároky nemôžem. Preto by som teraz kľudne brala ako vysnívanú prácu aj prácu napr. v H&M :)


























4. Ovládaš nejaký cudzí jazyk? Akým jazykom by si sa chcela vedieť dorozumieť?
Už 9 rokov sa učím po anglicky s čoho vyplíva, že by som ju mala dosť dobre ovládať :D no nie je to tak, anglický jazyk mi robí celkom problém, ale dorozumiem sa :) a chcela by som sa vedieť dorozumieť aj po francúzky, veľmi sa mi tento jazyk páči :)

5. Za čo míňaš v rámci kategórie "pre radosť", keď nie za make-up?
Za čo iné ak nie za oblečenie :) Môžem povedať, že oblečenie si kupujem dosť často. Keď si kúpim niečo na seba mám hneď krajší deň :D























6. Zoznamuješ sa ľahko s neznámymi ľuďmi?
Podľa toho o akého človeka ide. Niekedy sa s človekom zoznámim veľmi ľahko, no niekedy to chvílu trvá. Ale inak sa veľmi rada zoznamujem s nenámymi ľuďmi :)

7. Čítaš knižky, alebo preferuješ internet?
Knihy nečítam vôbec, skôr časopisi ako je ELLE, EMA, EVA atď :) Na internete si zasa rada čítam rôzne blogy.























8. Aká je tvoja najhoršia a najlepšia vlastnosť?
Tažká otázka :D Moja rodina a priateľ sa sťažujú, že som hysterická a výbušna, tak to budú asi tie zlé :D a dobré? fúú som veľmi spoľahlivá osoba ;)

9. Chodíš sa večer baviť medzi ľudí, alebo máš radšej komornú spoločnosť?
To záleží od nálady, niekedy mám náladu na veľkú party s kamarátmi (na ktorú sa chodí veľmi málo, čo je škoda) alebo mám náladu len na dobrý film. Aj keď v poslednej dobe vyhráva tá večerná zábava :)
























10. Keby si neblogovala, medzi aké činnosti by si si rozdelila voľný čas, ktorého by potom bolo asi veľmi veľa?
Nemám taký pocit, že by mi blogovanie nejak zasahovalo do volného času. Práveže blogovanie je to, čo ma baví a vyplňujeme môj voľný čas, aj keď ho mam v poslednom čase hrozne málo :)

Ak ste aj vy písali tento tag určite mi dajte vediet dolu do komentárov,
 rada si ho prečítam ;)

S pozdravom
Vaša WerushBerry

3 komentáre:

  1. Pěkný tag :) Moje četba jsou taky blogy, občas časopisy a teď i literatura do školy
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hrozně moc se mi líbí ta kombinace Fashion-magazínů - že začínají na E :) Francouzština je těžký jazyk, a i když se jej učím, nemám ho ráda. Zní krásně jen z úst přítele, který má nádherný přízvuk :D já francouzsky hovořím asi jako dusící se husa :D

    czechivy.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť