nedeľa 28. septembra 2014

*INSTAGRAM photo!*

Ahoj :) moje dlhé prázdniny končia a v pondelok ma čaká škola. Prázdniny sa mi končia až teraz, pretože celý september som mala prax, čo znamená jeden mesiac prázdnin naviac. Zabudnúť na 3 mesiace na školu bolo super, nič mi nechýbalo, celé dni som si mohla robiť čo chcem a kedy chcem. Predstava počúvať niekoho 6-8 hod. a mať málo času pre seba je strašná. A o účení na maturity radšej ani nehovorím. No to, že idem od pondelka do školy má aj jednu malú výhodu, a tou je naša stužková. Konečne som si našla tie prekrásne, najkrajšie šaty na tento deň, čiže sa jej už neviem dočkať, aj keď treba vybaviť ešte kopu vecí okolo toho :)
Nebojte sa, dnešný článok nebude o škole :D ale o fotkách, ktoré som hodila na Instagram v tomto mojom oddychovom období. Článok s mojimi instagramovými fotkami tu nebol už od júna, čiže už mi to celkom chýbalo a tieto články mám osobne dosť rada :)
Ak máte záujem sledovať môj instagram pravidelne a nie len prostredníctvom týchto článkov, tak ma nezabudnite na instagrame follownuť! :)


Prvá fotka je ešte z konca augusta, vonku bol poriadny lejak, no ani to ma neodradilo ukončiť leto ako sa patrí. Spolu s priateľom a kamarátmi sme boli v Galente na ukončení leta, kde vystúpili mojí obľúbenci Rytmus, Kali, Ricco atď. Bolo výýborne :) Ďaľšia fotka bola pridaná na instagram len nedávno. Obliekla som si obľúbený sveter a vyrazila som na tréning. Nasledujúca fotka nemá žiadny hlbší význam :D A posledná fotka je ešte z leta, fotila som OOTD, a chcelo to nejaký tú pózu ;)

 Čo by to bol instagram bez fotiek jedla. Na troch fotkách vidíte moje zdravé raňajky a na jednej krásne ozdobenú kávičku, no ktorú som bola s babami :*

 Na prvéj fotke ukazujem nové tričko z Romwe, ktoré som vyhrala prostredníctvom giveaway. Ďaľšia fotka znázorňuje ako vyzerala moja prax, no take slnko bolo len jeden deň :D Tretiu fotku som pridala na instagram včera, sú to moje DIY zošity, na ktoré nájdete aj u mňa na blogu :) Posledná fotka s mojim malým Jakubom, dobrý je len keď spí.

Prvá a druhá fotka s priateľom, fotené ešte počas leta :) Na prvej fotke som boli v Nitre v parku na prechádzku a druhú fotku sme fotili len kvôli novej titulnej fotke na facebooku :D Tretia fotka je ešte zo začiatku prázdnin, nejako sme prázdniny začať museli, preto sme sa išli zabaviť na Fun rádio dohodu :) Posledná fotka hovorí sama za seba, išla som sa kúpať, nič zvláštne :D

A posledná koláž je plná kozmetiky :) Na ľavej strane vidíte môj obľúbený lak na nechty od Catrice a obľúbený makeup od L´oreal :) Na pravo je kozmetika, ktorú som dostala za spoluprácu alebo z výhry giveaway.

Dúfam, že sa vám moje instragramové fotky pačili, nezabudnite mi dať follower a vidíme sa v ďaľšom článku :)

WerushBerry

8 komentárov:

  1. Někdy mě fakt štve, že nemám instagram - hold bezandroidní mobil :D Krásné fotky <3

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten makeup mě už láká strašně dlouho, asi podlehnu :D

    thrillofme.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. krásné :)

    http://libertas-denise.blog.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. máme rovnaký tablet :D je mi ľúto tých roztlieskavačiek :( ale je to presne vtedy keď mám crossfit

    lookjournals.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásne fotky :) s priateľom vám to pristane ^_^


    http://novyblogg.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť