pondelok 14. júla 2014

Review - novinky od Yves Rocher

Ahojte :) Dnes tu mám pre Vás ďaľšiu recenziu na výrobky od značky Yves Rocher. S touto značkou mám zatiaľ celkom dobré skúsenosti, hlavne s rozjasňujúcim púdrom, ktorý milujem! Dnešnou hlavnou témou budú dve ovocné novinky tejto značky a tým je žiarivý rúž na pery a sprchový gél s peelingom. Ako u mňa obstáli tieto novinky?
























Sprchový gél s peelingom - broskyňa                                           
Na obale sa píše...
-neodolateľné zloženie s výťažkom z broskyne a so 100% prirodnými zrniečkami 
-prášok z marhuľových a mandľových jadier s exfoliačnými účinkami. 
Tento sprchovací gél s peelingom zanecháva Vašu pokožku pri každodennej starostlivosti jemnú a pružnú.

Môj názor...
Sprchový gél s peeligom je v predaji v štyroch vôňach: černica, bio vanilka, jahoda a broskyňa, ktorú mám ja. No vôňu má celkom zvláštnu, broskyňu mi to teda vôbec nepripomína, neviem k čomu by som to prirovnala, no v každom prípade je príjemná :) Používam ho skoro každodenne a moja pokožka je po ňom jemná, či aj pružná to som vôbec nezaregistrovala :D Dosť ma prekvapila konzistencia. Tento sprchový gél je dosť tekutý, čo moc rada nemám, pretože pri každom použití zabudnem na jeho prehnane tekutú konzistenciu a polovička ho skonči v ruke, asi aj preto sa mi aj rýćhlo míňa :) Až na túto jednu chybičku je tento sprchový gél s peelingom super, skoro ako každý sprcháč.  200ml - 4,50€


















































Žiarivý rúž na pery - Corial Doux
Na obale sa píše...
Prvý prírodný lesk pre žiarivú farbu a hydratované pery.
Vedci Výskumu Yves Rocher zakomponovali po prvý krát do zloženia rúžu čerešňový olej pre jeho schopnosť lesku a odrazu svetelného spektra. Zloženie je ďalej obohatené o omega 6 a 9 mastné kyseliny, zdroj prirodzenej ochrany a výživy.
Jemné zloženie rúžu sa príjemne nanáša a pokrýva pery žiarivou farbou, ktorej intenzitu je možné meniť opakovanou aplikáciou.


Môj názor...
Tento rúž je v predaji až v 12 odtieňoch, preto nepochybujem o tom,že si vyberie každá z Vás. Ja ho mám v odtieni "Corial Doux", čo vyzerá byť naozaj žiarivý rúž. Keď som ho rozbalila, tak som z neho nadšená vôbec nebola, pretože som si hovorila, že ten odtieň je pre mňa príliš. No po nanesení na pery som bola príjemne prekvapená, jeho konzistencia a pigmentácia mi pripomína viac farebný balzam ako rúž. Vôbec nehovorím o tom, že by mal zlú pigmentáciu, to vôbec. Skôr je to tak ako sa píše na obale "intenzitu je možné meniť opakovanou aplikáciou".
Čiže ak chcem mať jemnejšie sfarbené pery stačí aplikovať raz, ale ak mám náladu na poriadne žiarivý rúž stači prejť po perách 3x a žiarivé pery sú na svete :) Konzistenciu má mastnejšiu skoro ako balzam na pery, čiže hydratuje pery bez problémov. 3,5g - 9,90€

























Verím, že sa Vám recenzia na produkty od Yves Rocher páčila.
 Aké skúsenosti s touto značkou máte Vy? ;)

Vaša WerushBerry ♥

6 komentárov:

  1. aj tato farba ružu je velmi pekna ja mam tmavší ale maš pravdu skoro ako balzam take su najlepšie:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten sprcháč mě hodně láká a rtěnka také vypadá skvěle.
    Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Sprcháč vypadá lákavě. :O

    http://my-little-boring-me.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Na ten sprcháč s peelingem už jsem koukala, ale když to čtu, vadila by mi ta vůně.
    Kdybys chtěla nějaký fakt vonící po ovoci, doporučuji značku I love... :)


    http://anesagill.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. rúž je krásny :)

    Pozývam ťa na moju giveaway :)BellesFleurs

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja som robila na tieto produkty recenzie tiež, so sprcháčom čo sa týka vôni som problém nemala, tá mi broskyňu naozaj pripomínala akurát tam bol problém s tou tekutosťou a rúž je naozaj skôr ako balzam ale je perfektný aj tak! :)

    pozývam ťa na moju Giveaway! :) http://its-only-about-you.blogspot.com/2014/07/giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť