pondelok 7. júla 2014

Hello Summer TAG

Ahojte kočky :) Tohtoročné leto je v plnom prúde, aj keď počasie nám moc nepraje, no včera bolo a dnes je nádherne teplúčko. Leto sa snažím užiť čo najviac, aj keď to tak zatiaľ nevyzerá. Väčšinou som zavretá doma alebo na brigáde, no síce v sobotu som sa s priateľom zúčastnila Fun rádio Dohody v Nitre a bolo super, dokonca sme aj chytili tričko s potlačkou Fun rádio s čoho som mala obrovskú radosť!...a ten Spirit
No poďme už radšej k dnešnému Summer tagu, ktorý som si pre vás pripravila :)


1. Obľúbený bronzér na leto...
Bronzer zatiaľ nepoužívam, no chystám sa na bronzer od Catrice Sun Glow. Počas leta sa nejak extra nemaľujem, no ak si chcem vykontúrovať tvár, tak použijem len tmavší púder :)

2. Oddychuješ na lehátku na tropickom ostrove... čo popíjaš? (obľúbený letný drink)
Cez leto obľubujem svieže nápoje, no najradšej mám čistú vodu s citrónom alebo energy drink po ktorom má moje srdce pulz najmenej 300.


3. Obľúbený letný produkt na pery...
Počas leta používam len balzami na pery. Medzi tie moje najobľúbenejšie patrí Oriflame pure nature Lip balsam, je to farebný balzam v malinkej mištičke a na moje počudovanie naozaj farbí, má krásnu červenú šťavnatú farbu :) Medzi tie naj patrí aj Labello Sun Protect s SPF 30, kedže proti slniečku treba chrániť aj pery :)

4. Bazén alebo pláž...
Asi bazén, pretože na pláži pri mori som ešte nebola. Na kúpaliská chodím celkom rada, ak si odmyslím cudzích ľudí, ktorý sa o mňa obtierajú :D No raz, keď budeme s priateľom bohatí a mať vlastný dom, si určite za domom postaváme vstavaný veľikánsky bazén. Snívajme ďalej :D


5.  Aký je tvoj must have produkt na úpravu vlasov...
Mojim must have produktom je suchý šampón od Syos a Got 2 be Beach tripping. Suchý šampón sa mi hodí vždy, keď ma niekto nečakane vytiahne von a ja nevyzerá vôbec k svetu! :D Got 2 be Beach tripping je super produkt, ktorý vám vykúzli plážové vlnky.

6. Opaľovanie na slnku, alebo fake opálenie?
Samozrejme opaľovanie na slnku! Opaľujem sa vždy, keď je na to slniečko a čas. Myslím, že sa mi to tento rok celkom darí, je ešte len začiatok leta a ja som už celkom slušne opálená :)


7. Obľúbený letný lak na nechty...
Počas leta si môžu moje nechty dopriať viac výraznejších lakov na nechty. Medzi tie naj patria ružové, tyrkysové a krémové laky na nechty. 


8. Nejaká letná tradícia...
hmm...asi žiadnu zaujímavú trádíciu nemám. Každé leto moja izba prejde veľkým letným upratovaným, ktoré robím skôr asi z nudy :D 

9. Obľúbená letná vôňa...
Mám veľmi rada svieže, kvetinové vône. Toto leto som si veľmi obľúbila telové spreje o ktorých plánujem článok :) ó a milujem vôňu dažďa <3


10. Obľúbené grilovacie jedlo...
Nemám, zjem všetko čo nezje mňa :D

11. Aký je tvoj obľúbený vode-odolný produkt...
Ním sa pred pár dňami stala vodeodolná, hnedá ceruzka na oči od Rimmel ScandaEyes. Po čítaní rôznich článov o líčení pre blondíny som zistila, že blondínkam sa oveľa viac hodí hnedá linka na očiach ako čierna, preto som bežala do DMky pre túto hnedú krásku a milujem ju! Hodí sa mi oveľa viac ako tá čierna :)


12. Nejaké plány na dovolenku tento rok?
Tento rok sa ako aj každý rok na dovolenku nechystám, možno nejaká chata by neuškodila :)

Prajem Vám prekrásne LETO 2014 a dajte mi vedieť do komentárov, aké plány máte na leto Vy!
Vaša WerushBerry

7 komentárov:

  1. Super článok pozývam ťa na moju Giveaway - http://zivotpubertiacok.blogspot.sk/2014/07/1-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pekný tag, aj sa v niektorých odpovediach s tebou stotožňujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. kde jsi koupila ten Got 2 be Beach tripping sprej?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zješ všetko čo nezje teba :D:D hahaha pobavilo :)
    Pozývam ťa na moju giveaway :)BellesFleurs

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásny TAG, tiež som ho už písala a prečítala som ho jedným dychom. Veľmi vydarený a tiež mám najradšej bazén.
    Biankaa

    OdpovedaťOdstrániť