pondelok 2. júna 2014

*WINNER Spring Giveaway*

Ahoj ahoj :) pamätáte si ako som sa v minulom článku tešila, že počas praxi budem mať viac voľného času a príspevky na blogu budú častejšie? haha zasmejme sa. Na praxi je to čistý zabijak, nuda, nuda a ešte raz nuda. Vysedávam tam pol dňa a idem "domov". Domov som minulý týžden chodila asi len spať. Mať 3 hodinové tréningy 4-krát do týždna fakt nieje bohviečo, aj keď výsledok stál za to :)



No, takže dnes som si spravila trošku volno a konečne mám čas na vyhodnotenie SPRING GIVEAWAY! Zapojilo sa vás celkovo 27, čo je celkom slušné, ale mohlo to by aj lepšie :) Tento krát som som chcela vyhodnotenie Giveaway spraviť zaujímavejšie a preto som nevyberala výhercu cez random.org a podobne, ale maily všetkých zúčastnených som napísala na papieriky a losovala mojou šťastnou rukou ;)

T  r  a  m  t  a  d  a  d  á  á  á  á  !  !  !
Mojej menovkyne Veronike srdečne gratulujem :) ďakujem všetkým zúčasteným! 
Výherkynín blog nájdete tu http://thebestsunriseofmylife.blogspot.sk a ja jej už utekám oznámiť na mail jej výhru! 
Vidíme sa v dalšom článku,
Vaša WerushBerry :*

6 komentárov:

  1. Gratulujem :) vidím tam svoj email :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Great picture dear :D

    WWW.PUTRIVALENTINALIM.BLOGSPOT.COM

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Škoda že som tvoj blog objavila až teraz :/ Každopádne Veronike gratulujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ahoj, reagujem na tvoj komentár v našom blogu. Napísala si nám, že si naša nová sledovateľka akurát že si sa nepridala cez GFC ak by is bola taká dobra a pridala sa :) boli by sme ti vdačne follow ti určite oplatíme

    OdpovedaťOdstrániť