sobota 24. mája 2014

May *New in cosmetics*

Ahoj kočky :) ako je to už zvykom celý týždeň som sa na blogu neozvala, pretože som mala znovu nabitý týždeň, či už školou alebo inými somarinami. Nasledujúce dva týždne sa do školy nechystám. Dva nasledujúce týždne strávim na odbornéj praxi. Ak by vás to zaujímalo, budem praxovať v cestovej kancelárii v Nitre (žiadna sláva) :D no nevadí, aspoň si oddychnem od streotypnej školy a budem sa môcť viac venovať blogu...aspoň to tak plánujem :D Ale inak tento týždeň bol celkom vydarený. V nedeľu som sa prvý krát zúčastnila zápasu klubu Nitra Knights ako rozlieskavačka. Celkovo sa mi tam páčilo a som rada, že som kvôli tomu spoznala nových ľudí aj mimo školy, ale o tom potom :) V utorok som bola u kaderníčky, ktorá mi na hlave vykúzlila konečne svetlejší blond aký som vždy chcela, takže som spoko ;)



No dnes je to tu väščí predslov ako som čakala :D tak poď konečne k dnešnej hlavnéj téme a tou sú kozmetické novinky za mesiac máj. Celkom dosť sa mi toho doma nazbieralo, či už z kozmetiky alebo z oblečenia, preto v priebehu týždna nájdete na blogu New in s oblečením :) 






















* Ako prvé tu mám produkty od značky Garnier. Táto značka patrí medzi moje najobľúbenejšie značky telovej kozmetiky. 
Áno, aj ja som podľahla známej, preslávenéj dá sa povedať novinke Garnier micelárnej vode. Oslovila ma už obalom, no nie je krásny? už len tá ružová si ma získala :) Obsah ma tak tiež nesklamal, je rovnako dobrá ako micelárka od Biodermi alebo L'oreal.
Nasledujúcou novinkou od Garnier, ktorú tu mám je NEO krémový deodorant. Veľkou favoritkou krémových deodorantov som veru nebola, ale tento zázrak ma presvedčil o opaku. Je fakt výborný, vydrží so mnou celý deň a má prekrásnu vônu :) 

Túto krásnu, ružovú sadu som si objednala z Avonu. Sada obsahovala telové mlieko, telový sprej a sprchový gél. Celá táto sada vonia po čerešnovom kvete, čiže je to jemnučká, kvetinová vôna. Sadu som si objednala hlavne kvôli telovému spreju a nesklamal, celé telo pekne osvieži a jeho vôna na pokožke vydrží dlhšie ako som čakala :) 



* Ďalej tu mám telové mlieko od značky Ziaja, ktoré som dostala na zrecenzovanie, preto vám v dnešom článku prezradím len toľko, že má krásnu kokosovú vônu!
Tento týžden odštartoval dosť slnečné dni, preto sú moje vlasi vysušené a potrebujú čo najviac výživy.Takže som si kúpila tento olejček na vlasy značky Gliss Kur. Musím ho len pochváliť, moje vlasy sú po ňom jemnejšie a zdravšie :)



* V Avon katalógu ma tento krát zaujalo viac produktov. Medzi ne patria aj tieto gél-laky na nechty. Ide o obyčajné laky, ktoré by mali mať gélový finish. Zatiaľ som nevyskúšala ani jeden, tak dúfam že splnia to čo slubujú :) Odtieňov majú naozaj veľa, stačí si len vybrať podľa vlastního vkusu. Mňa najviac zaujali tieto tri jemné odtiene. Názvy odtieňov som vám vpísala do fotky, ak by zaujali aj vás!



Ako posledné vám ukážem dve voňavky. Ružová voňavka Very me Spring Tenderness je od Oriflame a Little black dress od značky Avon. Vavku Very me som dostala od priatela, som asi veľmi poslušná :D Vonia veľmi dievčensky, letne a sviežo.Na letné horúce dni je ako stvorená :) Druhá voňavka Little black dress vo mne vyvoláva eleganciu a ženskosť, jej obal sa mi veľmi páči, na to že je to Avon (nič proti avonu :D) vyzerá celkom luxusne.

To bolo na dnes všetky moje novinky z kozmetiky.
Akú kozmetiku ste si v poslednej dobe kúpili vy? :) 


Bye bye :* 
Vaša WerushBerry

16 komentárov:

  1. oba parfémy vypadají moc hezky :) a plánuji zkusit tu micelárku od Garnier :3

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super článek a nádherné odstíny laků :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super článok :) môžem sa spýtať na akú školu chodíš ? http://zivotpubertiacok.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem Viky :) chodím na SOŠ Cintorínska v Nitre, odbor obchod a podnikanie

      Odstrániť
  4. Prvni a treti lak jsou nej :)) Asi si je taky objednam :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten krémový deodorant asi vyzkouším, když na něho čtu takové super recenze :)

    Zvu tě na Giveaway:
    http://katerinazuzanakova.blogspot.cz/2014/05/giveaway-perickove-nausnice.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sa chystám aj na rexona maximum protection, tak uvidíme ktorý bude lepšíí :)

      Odstrániť
  6. Ten gliss kur mam aj ja :D a je skvelý :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásny článok♥tú miceralku od Garnieru som ešte nemala ale niekedy si ju asi kúpim,mohla by si niekedy urobiť recenziu keď budeš mať čas?
    http://fashionbycornelia.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Gel laky od Avonu bych chtěla taky vyzkoušet:) A sada je taky krásná, mám ji doma akorát s vůňí růže a čokolády:)!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ahoj :) urobíš na tie produkty recenziu ? :) :)
    a Prosím kedy bude vyhlásenie Giveaway už sa neviem dočkať :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Super věci sis pořídila :)

    Zvu tě ke mě na giveaway o super náhrdelník, která probíhá na mém blogu :YOKO NGUYEN BLOG

    OdpovedaťOdstrániť