utorok 13. mája 2014

Káva "so sebou" len s KeepCup!

Ahojte slečny :) ako sa máte? ja mám tento týžden dosť nabitý školou. Za týžden a kúúsoček mi začína prax až do konca školského roka. No tak si asi viete predstaviť ako to v škole vyzerá. Všetci učitelia nás nahánajú aby sme mali zaokrúhlené známky,takže nič moc. Celé dni presedím v škole a doma nad knihami, aspoň keby je to počasie krajšie, však :)


Ako ste si už asi všimli podľa názvu článku, stala som sa testovateľkou šikovnej novinky KeepCup. Ak túto nádheru ešte nepoznáte, ide o novinku, ktorá napomáha našej ekológii.
Myslím, že to veľmi dobre poznáte, kúpite si kávu a jednorázový pohárik vyhodíte, tak to vo svete robí každodenne miliarda ľudí. Zamysleli ste sa niekedy nad tým, čo je ďalej s tým nadbytočným odpadom?
Každodenným nahradením jednorázového pohára ekopohárom KeepCup pomôžete zamedziť vzniku veľkého množstva zbytočného odpadu.



Samozrejme, nášmu prostrediu treba pomáhať ako sa len dá, ale videli ste dizajn KeepCupov? sú jednoducho prekrásne! Pohárik KeepCup si môžeš kúpiť v akýchkoľvek farebných variáciách, stačí si len vybrať podľa vlastního vkusu. Mne bol zaslaný KeepCup Brew zo sériie Alchemy v modro,sivo, béžovej farbe. Musím ich pochváliť, vybrali veľmi pekné farebné prevedenie, aj keď ružový by tiež nebol zlý :D

Pri výbere svojho KeepCop-u nebudete rozhodovať len o farbe, ale dokonca aj o veľkosti. KeepCup sa predáva v rôznych veľkostiach Extra Small (XS) – 114 ml, SiX – 177 ml, Small (S) – 227 ml, Medium (M) – 340 ml, Large (L) – 454 ml. No nie je to super? :) Mne osobne sa tento nápad veľmi páči.


KeepCup je navrhovaný tak, aby bol ľahko použiteľný pre baristu bez akýchkoľvek obmedzení rýchlosti alebo kvality obsluhy. To znamená, že v kaviarni podáš baristovi KeepCup a on ti pripravý tvoju oblúbenú kávu "so sebou" a už žiadne papierové poháriky! :)

Zopár zaujímavostí na záver:
* je vyrobený z polypropylénu #5 – najbezpečnejšieho plastu pre potraviny
* je BPA free a netoxický
* má dobre utesnený vrchnák a otvor na pitie, prenášajte a odkladajte ho však vždy        vo vertikálnej polohe
* príjemne sa z neho pije, či už s vrchnákom alebo bez neho
* je možné ho umývať v umývačke riadu
* je vhodný do mikrovlnnej rúry
* zmestí sa do držiaka na nápoje v aute alebo na bicykli
* je termo – udrží kávu teplú o 20 – 30 minút dlhšie ako bežný jednorázový pohár
* malá a stredná veľkosť je vhodná pre väčšinu profesionálnych kávovarov


Ak si pôjdem do kaviarne pre "kávu so sebou" už len v ruke s KeepCup štýlovým pohárikom :) Nový KeepCup brew sa mi páči až na toľko, že využitie si nájde aj doma, kávička mi z neho chutí dokonca lepšie! :)

Viac o tejto štýlovej novinke sa dozvieš na www.mojpoharik.sk 

8 komentárov:

  1. Krásně napsaný článek :) už dýl se koukám po nějakém takovém hrníčku "to go" a tenhle vypadá skvěle :) líbí se mi, že není z toho škodlivého plastu a že je netoxický :)

    http://berrytheblue.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vypada dobre, ale vice by se mi libila jina barva a vetsi velikost:)
    Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  3. KeepCup je dokonala vec <3 ja mam ružovo tyrkysovy a berem ho so sebou všade <3 mam ho uz pol roka a stale je kvalitný a vyzera ako nový :)
    http://fashionworldbyterez.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Na KeepCupy jsem se dívala nedávno a jsou dokonalé! Já bych brala v té největší velikosti, ale barvu ve které jsem ho chtěla je už vyprodaná. Ps: Ta cena je taky perfektní! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Dámy, ak máte záujem o KeepCup tak je ho možné kúpiť aj v Nitre v papiernictve KSM v budove polygonu na prízemí, alebo ak si nevyberiete tam, objednajú Vám ho z e-shopu Superbatohy.sk ;) ja mám modro-šedo-červený large a som viac než spokojný ;) pekný deň :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Úžasný,tak stylový kafe jsem ještě neviděla:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Napíšem sem síce trochu neskôr ako je vydaný článok :D ...ale všímam si, že tento KeepCup začína byť dosť populárny. Mňa by ale zaujímalo - nepozerajú sa tí barmani po vás nejak blbo? :D Chápete, že čo si ty mieniš ešte aj vyberať, z akého pohára budeš piť.... u nás v meste by ma toto neprekvapilo. Je to zaujímavý nápad, ale tie "prekvapené" pohľady by mi išli na nervy. :D

    F-H

    OdpovedaťOdstrániť