streda 26. marca 2014

My lovely ladies ♥

Ahoj ženy :) K svojim 18. narodeninám som dostala od maminy svoje vysnívané tenisky, ak ma sledujete už dlhšie tak to veľmi dobre viete. Píšem o nich až dnes, pretože v chladnom a upršanom počasí nemali žiadne využitie, no pomaly ale isto sa otepluje a ja už môžem zo šatníka vytiahnuť tie moje nádhery :) 



















Tenisky Converse All Star určite veľmi dobre poznáte alebo ich dokonca vlastníte. Converse sa zrodili v roku 1917 a na prvý pohľad vyzerajú ako obyčajné plátenné "číňanky" s gumenou podrážkou, a pritom už takmer 100 rokov patria medzi tie najobľúbenejšie tenisky. Tieto plátenky dostali názov podľa slávneho basketbalistu Chucka Taylora, ktorý kedysi pre Converse tieto plátenky navrhol.

Toto sú v poradí moje druhé tenisky od značky Converse a nemôžem si ich vynachváliť. Sú to jedny z najpohodlnejších tenisiek aké som kedy mala, takže tomu že patria k najobľúbenejším teniskám sa vôbec nečudujem. Ich dizaj je veľmi jednoduchý a pri tom sú fakt krásne, čo mi pripomína frázu "Menej je niekedy viac" :)











Tieto tenisky nájdete na rôznych weboch (http://supersklep.sk/, http://www.nanohy.sk/, http://www.coreshop.sk/ atď..) Ich cena sa pohybuje od 50€ a viac.

Aký máte názor na Conversky Vy? Páčia sa Vám ? :)

14 komentárov:

  1. nedavno som si kupila moje prve červene a to som na ne čakala dva roky ak nie viac kym som si ich mohla dovoliť ale vždy som si hovorila viac ako 40€ za ne určite nedam a na moje šťastie som narazila u nas na zlavy z ceny 59 bola 41 ani som nevahala a brala:)) vonku som ich tiež ešte nemala nebolo na to počasie,menej je niekedy viac presne tak:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj mňa vždy tá cena odrádzala, predsa nedám 50€ za plátenky... Ale teraz keď viem aké sú super a aj celkom dlho vydržia tak si hovorím prečo nie :) Tak to si mala v tedy veľké šťastie, škoda že ja na také super zľavy vôbec nenarážam! :D

      Odstrániť
  2. jsou skvělý! taky si je plánuji pořídit, ale spíš v šedé barvě :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj :) tiež mám converse červene a nedávno som si kúpila high black converse no dala som za nich 62 eur čo je veľa ale converse sú top ♥ ale musím povedať, že každý ich chváli a neviem čo ale keby si prišla do "číňaku" tak tam kupiš také isté tramky len bez tej značky :) Aj ty musíš uznať že v tomto prípade ide len o značku nič viac. Ale myslím že na druhý rok chcem ďalšie converse :D Inak pekný článok :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj ja mam čierne high converse a sú super, dokonca mi už celkom dlho vydržali, čo som ani nečakala :) V tom máš MOŽNO pravdu,ale ja tam ten rozdiel vidím, na prvý pohľad človek uvidí, čo je original a čo len lacná napodobnenina..ja si za tú značku rada priplatím :)
      Vďaka :))

      Odstrániť
  4. Ach :)) Milujem conversky :)) Ináč, ako môžeš mať číslo 35 ?? -_- Závidím....

    OdpovedaťOdstrániť
  5. moc krásné :) conversky se mi líbí,ale žádné doma nemám :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. jsou krásné:)!! vždycky se mi strašně líbili ,ale nikdy jsem se nedostala k tomu si je pořídit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tiež vlastním nízke biele, sú proste úžasné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Krásne. Moje srdiečko po takých túži. Snáď raz :)

    OdpovedaťOdstrániť