štvrtok 27. februára 2014

*TAG: Blogerská prokrastinácia*

Ahojte :) Jarné prázdniny sa pomaly, ale isto blížia ku koncu a ja zas a znovu sedím doma, aké prekvapivé však :D Priateľ a rodičia sú od rána do večera v práci a brat v škole, takže celé dni som sama doma, pozerám filmy, upratujem, chodím sa prechádzať von jak autista a dokonca, verte či nie cvičím :D Zase si nepredstavujte žiadny mega výkon, ale do šnúry mi chýba už len    kúsoček..no fakt :D Tak to by bolo asi všetko o mojich zábavných prázdninách a určite mi dajte vedieť dolu do komentov, ako si užívate jarné prázdniny vy :)

  
Áno, dnes tu mám pre Vás zase po dlhšom čase TAG. Tento krát sa jedná o Tag s názvom Blogerká prokrastinácia. Aj vy sa pýtate čo je prokrastinácia? Prokrastinácia znamená odkladanie či odsúvanie úloh a povinností na neskôr alebo, že robíte niečo iné, než by ste mali, alebo chceli robiť. (ďakujem google) :)
  
Tak a už sme zmúdreli a môžme ísť rovno na otázky:

1. Aký kozmetický úkon robíš len zriedkavo?
 ♥ Asi to bude lakovanie nechtov na nohách, fakt v tom nevidím význam, keď je zima :D No cez leto si na to samozrejme dávam pozor a lakujem si ich pravidelne :)

2. Umývaš svoje kozmetické štetce pravidelne?
Neviem ako často je to pravidelne, ale umývam ich asi raz za týždeň niekedy to oddialim o dva. Moje štetce sú len a len moje takže sú na nich žiadne cudzie baktérie neni, keby s nimi líčim aj niekoho iného, tak ich určite umývam častejšie :) 


3. Ako dlho si schopná chodiť s ošúchaným lakom na nechtoch? 
Nechty si lakujem vždy pravidelne v nedeľu, je to taká moja nedeľná rutina. Takže nechty mám v stredu ošúchane, tak tie 3 dni do nedeli vždy nejak horko ťažko prežijem.

4. Ako dlho odkladáš nákup nového kozmetického produktu, aj keď ho nutne potrebuješ?
Ak ho nutne potrebujem, tak ho neodkladám a kúpim si ho hneď :D Ale ak ide o niečo menej dôležité, tak dávam tomu asi týždeň :)

5. Najhorší kozmetický hriech?
Na takéto hriechy si dávam hrozný pozor, práve preto ma okrem jedena nezdravého jedla ma nič nenapadá :D Možno to do tejto otázky vôbec nepatrí, ale medzi moje také tie kozmetické hriechy patrí to jedenie mastných  jedál alebo čokolády. Vždy sa potom večer modlím, nech sa do rána z toho nevyhádžem :D 

6. Nejaká nekozmetická činnosť, ktorú neustále odkladáš?
Jednoznačne upratovanie niečoho čo sa netýka mojej izby. Moja izba musí byť vždy tip-top uprataná a ostatné veci mimo nej odkladám na dobu neurčitú :D a ďalej je to ako inak učenie do školy, čo pozná asi každý z nás :)

7. Keď sa ideš von zabávať, nechávaš si úpravu zovňajšku na poslednú chvílu?
Určite nie, vždy musím vedieť minimálne 5 hodín dopredu, že niekam pôjdem, aby som vedela čo si obliecť atď. inak vážne stresujem :D Takže sa chystám asi 2 hodiny dopredu a samozrejme aj tak nestíham, neviem ako je to možné..


8. Vieš dodržať zákazy nakupovania?
Nikdy som si takéto zákazy nedávala, keď mám peniaze tak nakupujem a keď nie tak nenakupujem..."no problem" :D

9. Ako je organizovaná tvoja makeup zbierka a zbierka lakov na nechty? 
Kozmetické produkty, ktoré používam každodenne mám v kozmetickej taštičke, alebo pohádzané na stole :D V druhej kozmetickej taštičke mám veci na zrecenzovanie a vzorky. A v tretej kozmetickej taštičke mám to čo vôbec nepoužívam. Tomu sa hovorí moja organizácia kozmetiky :DZbierku lakov na nechty mám na jednej poličke, nič zvláštne :) 
Tak a už sme na konci tagu :) Dúfam, že sa Vám páčil a ak ste ho robili aj Vy alebo sa len chystáte, nezabudnite mi dať link do komentárov, rada si ho prečítam.
To je odomňa na dnes všetko a vidíme sa v ďalšom článku :) 

 Bye Bye 

8 komentárov:

  1. S těmi nehty to máme stejné:D vždy až v Neděli, naštěstí mě nehty drží hezky třeba až do Pátku:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to máš super stou výdržou :) Aké laky na nechty používaš, keď tak dobre vydržia? :)

      Odstrániť
  2. Skvělý článek! Jinak moc ti to sluší!:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. skelý tag, vo väčšine sa zhodujeme ;)
    orsolyaambrusova.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť