sobota 8. februára 2014

*New in - 18. birthday!*

Ahojte slečny :) Konečne som sa dočkala víkendu a znovu môžem niečo nové pridať. V minulom článku som Vám sľúbila článok o darčekoch ktoré som dostala na 18. narodeniny, o ktorých sa dočítate viac TU. No trošku som ho spojila aj s mojimi meninami, kedže som ich mala hneď týždeň po narodeninách. Aj keď som ho chcela pridať skôr, je tu až dnes, kvôli mojej rozbardovanej izbe, ktorá sa celý týždeň prerábala. Ale už je všetko hotové a konečne mám všetky veci na mieste a som spokojná a šťastná, že už mám od toho pokoj! Veď viete o čom hovorím, to nekonečné upratovanie určite dobre poznáte. Takže práve sem píšem z mojej supriš novej izbičky. Som z nej úplne nadšená a teším sa keď ju ukážem aj Vám, len si na to ešte chvíľu musím počkať, pretože nejaké tie veci mi v izbe ešte chýbajú :)

Takže dnes tu mám pre Vás narodeninovo-meninové New in. Všetky veci som nafotila a ku každej Vám niečo viac poviem :) 





Čo iné by mi urobilo veľkú radosť, ak nie oblečenie. Sveter a tričko z HM som si kúpila za peniaze, ktoré som dostala na narodeniny, takže sa rátajú za darčeky či? :D 
Sveter z námorníckym štýlom je trošku over-size,chcela som ho už hrozne dlho, no konečne je u mňa doma :) Tričko v burgundy farbe som si kúpila o číslo väčšie, pretože tričká voľnejšieho strihu som si veľmi obľúbila.
Ó a áno moje vysnívané biele conversky som dostala od mamči, už sa neviem dočkať kedy sa oteplí, aby som si mohla tieto krásny obuť :)

























Túto voňavučkú telovú kozmetiku Adidas som dostala od kamarátov a šampón Toni and Guy pre blond vlasy od mamči. Na tento šampón som vždy pokukovala v DMke, no jeho cena je celkom vysoká a preto som si ho nikdy nekúpila, takže s týmto nečakaným darčekom ma mamina veľmi potešila :)


























Pokračujem bižutériou a tou je prekrásny náhrdelník s orlom od priateľa, týmto náhrdelníkom sa do môjho vkusu na počudovanie trafil :D a zlaté náušničky som dostala od najlepšej kamarátky :)

























Kedže by sa do mojej novej izby hodili aj nejaké nové dekorácie, mamina ma potešila touto kancelárskou sadou, ktorá mi zdobí písací stôl :)




























Áno, trošku neobvyklí darček :D ale veľmi som si túto silikónovú pištoľ priala. Už sa môžem konečne pustiť do DIY pri ktorých mi táto pištoľ chýbala :)

























Poslednými vecami, ktoré som dostala od rodičov sú tieto milé drobnosti, ktoré veľmi potešili :)
































A na koniec to najlepšie. Veľké, velikánske zrkadlo od priateľa, ktoré vyrábal sám asi 3 mesiace :-* Po takomto zrkadlo som snívala už od mala, no tie ich ceny v obchodoch sú fakt hrozné. 
Perfektne sa mi hodí do izby a veľmi zaň môjmu drahému ďakujem :)


To je odomňa už všetko a pevne dúfam, že sa Vám tento článok páčil :)
Prajem pekný deň kočky, Bye Bye

21 komentárov:

  1. Conversky bych chtěla taky :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc krásné oblečení a TONI&GUY šampon mám také,je skvělý!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ešte raz vsetko najlepsie <3 a závidím ti toho tvojho ;) :) dostať zrkadlo <3 to je asi to najkrajšie co som kedy počula a ešte sa mu aj podarilo <3 a strašne krásne veci si dostala ten kancelársky sad je dokonalý nespytala by si sa maminky kde ho kúpila??? :) prosiiim :))
    Pozývam na GIVEAWAY :)
    Fashionworldbyterez.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. heh ďakujem veľmi pekne, som za môjho drahého veľmi rada :) mamča ho kúpila v papiernictve, v ktorom pracuje. Volá sa "školáčik" a nájdeš len v Nitre :)
      ďakujem aj za pozvanie na Giveaway rada sa zúčastním!

      Odstrániť
  4. Krásne veci :) hlavne tie converse ja mám červené :) btw. dnes mám narodeniny jaaaa :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. díky :) Tak to teda prajem všetulililinko najlepšie k narodkám

      Odstrániť
  5. užasné conversy sveter a všetko ostatné tiež dodatočne všetko najlepšie a taká malá otázočka odkiaľ máš tie legíny na poslednej fotke sú nádherné :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem pekne :) Legíny sú z HMka, len neviem či ich tam ešte nájdeš, kupovala som si ich asi pred rokom, ale určite to skús :)

      Odstrániť
  6. ooo tie conversky :) náhodou nevieš kde ich mamča kúpila? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) na nejakom e-shope, len si už nespomeniem, že na akom:/

      Odstrániť
  7. tešim sa na tu tvoju izbu:) ale inak zavidim tie conversky toto leto pojdem určite po nich tiež:))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Zbožňuju bílé doplňky. Zrcadlo i kancelářská sada super !

    OdpovedaťOdstrániť
  9. To sú skvelé darčeky!! Všetko by som brala, najviac ma zaujali veci z prvej fotky, ten svetrík aj tričko vyzerá skvele, nejaké pohodlné by som tiež mala dokúpiť a conversky tiež samozrejme! :) Aa to zrkadlo, ach! Máš skvelého muža! :) Dodatočne želám všetko krásne k 18 :)

    Stray Alley

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Krásné dárky!:) Moc se mi líbí ty náušnice :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. alé dobrú narodeninovú nádielku si teda dostala! :).
    naozaj krásne darčeky... všetky!

    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Jéj tie vecičky sú krásne :) Hm-ko <3 Všetko najlepšie:) Ak budeš mať čas pozri si môj blog www.softgrungefashion.blogspot.sk :) Ďakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť