sobota 7. decembra 2013

Pleťová maska ZAIJA z kozieho mlieka

Ahojte:) Nedávno som si v schránke našla menšie prekvapko na testovanie, boli to dve pleťové masky od značky ZIAJA z kozieho mlieka. Veľmi som sa tomuto prekvapeniu potešila, pretože s touto značkou nemám veľa skúsenosti okrem sprchového gélu, ktorý bol úžasný :) takže som dúfala, že ani táto maska na tvár nesklame.

Táto maska je určená hlavne na pleť so sklonom k tvorbe vrások, a pretože že ja žiadne vrásky nemám, túto masku testovala moja mamča, ktorá bude hlavnou hviezdou tohto článku :)





























Čo táto maska sľubuje?
Stimuluje proces regenerácie epidermis. Výrazne vyhladzuje vrásky a účinne bráni vzniku nových. Intenzívne vyživuje a chráni pred hydratáciou. Obsahuje komplex zložiek z kozieho mlieka, vitamín A a E, provitamín B5.

























Naše hodnotenie?
Maska má krémovú konzistenciu, snehovo bielej farby. Nanáša sa na vyčistenú tvár či dekolt. Na tvári pôsobí jemne, ľahúčko a trošku chladí :) Jej vôňa je taktiež veľmi jemná, pripomína Niveu. Počas 15 až 20 minút sa maska do tváre miestami vsiakla. Po uplynutí 20 minút sme masku z tváre vymyli vlažnou vodou. Tvár po maske bola nádherne jemná a hydratovaná. Mamina túto masku určite ODPORÚČA!

























Maminka v plnej testovacej kráse :)
(dúfam, že keď tu túto fotku uvidí tak ma neprizabije)

Ďaľšie informácie o tejto ZIAJA pleťovej maske a ich ostatných skvelých výrobkov nájdete na ich web stránke www.ziaja.sk 


Aké sú Vaše skúsenosti so značkou ZIAJA? :)

7 komentárov:

  1. Já s touto značkou zkušenosti nemám,ale určitě bych ráda něco někdy vyzkoušela ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dúfam že si maminkinu fotku dala na blog s jej súhlasom :D !
    PS: Tvoja maminka musí byť kočka bez pleťovej masky :) !
    PSS: Super článok :* !

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super článok pozri si prosím
    http://zivotpubertiacok.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť