nedeľa 29. decembra 2013

*New in - Fann parfuméria*

Ahoj kočky :) ako ste sa už v minulom článku dočítali, na vianoce som dostala od Ježiška (maminky) úžo-žúžo darčekovú poukážku do Fann parfumérie v hodnote 40€. Nevedela som sa dočkať nákupu, tak som ho zrealizovala už hneď po vianociach. Možno by si viaceré z Vás za tú poukážku kúpila nejaký ten parfém, no ja veru nie. Kozmetika je u mňa v tomto prípade na prvom mieste! Kedže mám s tohto nákupu ohromnú radosť, rozhodla som sa Vám ukázať čo som si vo Fann nakúpila :)

Ako prvé som zamierila k regálu so značkou Gosh, vždy som ju chcela vyskúšať a bola som do nej zamilovaná ešte predtým ako som niečo od nich vyskúšala :D Práve preto som si skoro všetko produkty kúpila od tejto značky, až na jeden :)

Dnes Vám tieto produkty len trošku predstavím, pretože ich ešte nemám dobre odskúšané, kedže ich mám doma len zopár dní. Ale neskoršie určite čakajte poriadne recenzie na tieto produkty :) 


Ako prvý sa mi dostal do rúk táto novinka, penový make-up od Max Factor Whipped Creme.
Zatiaľ som videla len máličko recenzii na tento make- up, ale všetky boli pozitívne. Preto som si povedala, že prečo ho nevyskúšať :) 
Make-up sľubuje perfektný, jemne matný výsledok s príjemný zdravým vzhľadom pleti a má pokožku hydratovať a chrániť pred vysušením.
Čo je pre mňa ako stvorené, pretože sa mi často na tvári tvoria suché miesta, ale pritom nechcem aby sa mi tvár leskla. 
Vybrala som si odtieň 45 Warm Almond a skvele mi vyhovuje :) Make-up mi vôbec nezvýrazňoval suché miesta, pôsobil matne, ľahko a pleť pôsobila zdravo. 



A teraz prichádzajú na rad Gosh produkty. Už dlhšie som mala vyhliadnutú túto paletku korektorov Gosh BB Skin Perfecting Kit. Preto som vedela, že ju vo Fann nemôžem nechať :)
Obsahuje 2 korektory - bledý, tmavý a rozjasňovač. Korektory a aj rozjasňovač majú jemnú konzistenciu. Ľahko sa nanáša končekami prstov, ale aj štetcom na korektor s ktorým ho nanášam aj ja. Má stredné krytie a pri líčení je dokonalým pomocníkom :) 





Ďalší výrobok je Gosh Smokey Eye Liner, je to ceruzka na oči za pomoci ktorej si dokážete spraviť nádherné dymové líčenie. Ceruzka sa vyrába v 4 odtieňoch, ja som si vybrala obyčajnú čiernu, ktorá je naozaj čierno čierna. Ceruzka je vodeodolná a vydrží naozaj dlho :) Na jednej strane je obyčajná ceruzka a na druhej nájdete aplikátor na dymové líčenie.


Mojím srdca šampiónom sa stal tento Gosh Foundation Brush č. 324. Na štetce mám tak trošku úchylku, preto mi tento nesmel chýbať. Je to hypoalergénny štetec na make-up, ktorý je vyrobený z jemných nylonových vlákien, ktoré sú mimoriadne hygienické, udržujú svoj tvar a nevypadávajú. Tento štetec ma oslovil hneď na prvý dojem, rovnomerne rozotiera make-up, nerobí žiadne šmuhy a je príjemne jemnučký :)



Posledným miláčikom pre dnešok je Gosh Velvet Touch Lipstick rúž na pery, ktorý má nádherný matný dizajn obalu. Vyrába sa v mnohých odtieňoch, no mňa oslovil tento 151 Lady Luck. Rúž má intenzívnu farbu, dlho vydrží, hydratuje a jeho pigmetácia je úžasná. Čo viac si priať :)

Max Factor Whipped Creme - 12,90€
Gosh BB Skin Perfecting Kit - 12,00€
Gosh Smokey Eye Liner - 7,00€
 Gosh Foundation Brush - 13,50€ 
Gosh Velvet Touch Lipstick - 7,00€

A tu je koniec článku, mám taký pocit že bol celkom dlhý :D no dúfam, že sa Vám páčil a dočítali ste ho až dokonca :)

Na fotke mám použité všetky produkty :) (lepšia fotka nebola :D)

Má niekto z Vás odskúšaný jeden z týchto produktov? :)

20 komentárov:

  1. Krásný odstín rtěnky :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super! :) Ať si produkty dobře poslouží ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Od Max Factoru zbožňujem všetky make-upy, púdre, a toto vyzerá sľubne, aj keď som ešte nikdy neskúšala také tie "penové", ale skúsim :)
    erikaaslife.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toto je môj prvý make-up od Max Factor a vyhovuje mi dokonalo :) Určite vyskúšaj :)

      Odstrániť
  4. wow ten rúž má krásny odtien :) a veľmi ma zaujal BB skin perfecting ci ako sa to vola :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásné rtěnky:-)Moc ti to sluší:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nejvíc mě zaujala paletka korektorů, budu se muset na ní podívat! Díky za tip :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ten pěnový makeup bych taky ráda vyzkoušela:-)

    www.changingroom.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  8. na štetce pozerám vždy, ale nakoniec si objednám z internetu :D ale chcelo by to nejaký poriadny makeup, asi popozerám, vďaka za tip! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. od Max Factor som make-up ešte nemala, ale chystám sa práve na tento a po tejto recenzii už neváham vyskúšať! :)
    beautybyevka.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Veľakrát som rozmýšľala nad kozmetikou GOSH, je strašne lákavá :P a asi aj vyskúšam :)
    http://everythingaboutmyworld58.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Prosím ťa, ten make up má aký podtón?

    OdpovedaťOdstrániť