nedeľa 22. septembra 2013

Testovanie masiek s Biobeauty.sk

Dnes je to opäť tá stereotypická nedeľa, plná nič nerobenia :D Celý týždeň som bola chorá a ležala v posteli a tak teraz aj vyzerám :D Zajtra už idem do školy tak treba sa dať troška do poriadku :) tak som si rozhodla spríjemniť si tento deň a troška sa venovať sebe :)

Na vlasy som si naniesla bahennú masku na vlasy. Je to Anti-stress maska na vlasy, ktorá dodáva vlasom vitamíny, absorbuje prebytočnú mastnotu a posilňuje vlasy. Nanáša sa na suché a čisté vlasy. Jedno balenie je určené na dve použitia, čo mi nestačilo ani na jedno, pretože mam celkom dlhé vlasy a nevydalo :( :D Takže masku som si naniesla len na dĺžky vlasov. Maska na mňa pôsobila strašne mastne a bála som sa, že budem mať doživotne mastné vlasy :D Masku som nechala pôsobiť 10 minút a opláchla vodou. Vlasy som mala po tejto maska krásne lesklé a jemné, čo ma prekvapilo :)

+ exkluzívna fotka :DD

Na tvár som si naniesla bahennú masku na tvár, ktorá pleť nádherne prečistí. Je najmä pre suchú a citlivú pleť. Túto masku som vyskúšala po prvý krát a musím povedať, že je naozaj výborná. Čo najviac na tejto maske potešilo je, že je naozaj poriadne bahenná...čo mi prišlo vážne super :D Jej konzistencia je dosť hustá, ale pomaly sa pri aplikácii rozpúšťa. Naniesla som si ju po celej tvári a nechala pôsobiť 20 minút a zmyla vodou. Moja pleť bola čistá, jemná a hydratovaná. Rozmýšľam, že si kúpim väčšie balenie, dosť ma zaujala, takže určite odporúčam! ;)

A na koniec mini mydielko, ktoré je vyrobené z 100% rastlinných olejov. Má nádhernú vôňu, zaujalo ma hlavne pekným a moderným dizajnom :)

• Všetky 3 produkty si môžete objednať na stránke biobeauty.sk :)



    Aké masky na tvár a vlasy používate Vy? :)

6 komentárov:

  1. My doma používáme s mamkou už několik let masku od Avonu s výtažky z mrtvého moře a nemůže si ji vynachválit ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Máš krásny blog :) ... a tá maska vyzerá dobre :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já používám momentálně masku z Avonu na obličej a jsem spokojená:)
    co se týče vlasů nepoužívám žádnou, ale dělám si hodně zábaly z olivového oleje:)

    OdpovedaťOdstrániť