štvrtok 26. septembra 2013

*TAG o desiatich*

Ahojte slečny, už sme tu dávno nemali tag a keďže ich veľmi rada píšem, tak dneska jeden pridávam :) Dlho som hľadala nejaký pekný, zaujímavý tag a konečne som našla. Je to tag o desiatich otázkach, ktoré sa budú týkať viacmenej mňa :) Dúfam, že Vás tento tag zaujme, prajem príjemné čítanie ;) 


Prečo si začala blogovať?
Už dlhšiu dobu som sledovala rôzne blogy o móde a kozmetike a nejako to chytilo aj mňa :) Na začiatku letných prázdnin som rozmýšľala čo mu sa budem venovať a čo ma baví. Prišla som na to, že blogovanie je to pravé. Teraz ma mrzí, že som nezačala blogovať už omnoho skôr, pretože som sa v tom úplne našla a veľmi ma to baví. 

Ktorá kozmetika je pre teba najlepšia a prečo? 
Nemám vyhradenú žiadnu značku kozmetiky. Používam kozmetiku rôznych značiek, ale medzi tie moje naj patrí Bioderma, Garnier, Catrice, Rimmel atď..


.
Z akých darčekov máš najväčšiu radosť?
  Najväčšiu radosť mám jednoznačne z ručne vyrobených darčekov. Príde mi to veľmi milé, keď si niekto vyhradí čas na to aby mi niečo vytvoril :) V tedy mám tú istotu, že na mňa niekto myslel a chcel ma naozaj potešiť. 

Keby si si mohla priať jednu vec, aká by to bola?
To predsa nemôžem prezradiť. Myslím, že je to dosť osobné a verím tomu, že keby to prianie prezradím, tak by sa mi nikdy nesplnilo :)  Možno raz sa mi splní, a ak áno tak Vám sem o tom určite napíšem :) 

Zverila si sa svojmu chalanovi, že bloguješ, alebo si si to nechala ako tajomstvo?
O tom, že si chcem založiť blog vedel ako prvý. Veľmi sa mu to zapáčilo a bol tomu rád, že sa niečomu takémuto budem venovať :) Určite by som to pred ním netajila, ako ho poznám on by mi na to aj tak prišiel :D 



Čo by si na sebe zmenila a prečo?
Moc to tu nechcel rozoberať, ale niečo by som určite zmenila. Hlavne asi moje chovania, som dosť precitlivená a  málo spoločenská. To by asi chcelo zmenu, ale nejako sa nedarí :) 

Aký máš názor na tetovanie a piercing? Vlastníš aspoň jedno a z akého dôvodu? 
Nevlastním ani jedno. Tetovanie sa mi páči, teda podľa toho aké, takže možno raz :) A piercing by si určite nechcela, príde mi to už celkom staromódne. Ale kedysi som mala tunel v uchu ak sa to počíta :P



Aký máš názor na plastiku?
Ja ju osobne vôbec neuznávam, určite sú aj vážnejšie veci ako umelé prsia a nadrozmerné pery  :D Ale ak je to niečo vážnejšie tak prečo nie.

 Kúpiš si radšej jedno značkové tričko za xxx peňazí, alebo viac tričiek od Vietnamcov?
Hmm...Celkom ťažká otázka pre mňa. Ak by bolo to tričko naozaj neskutočne krásne a prehovárala sa by som sa, že ho naozaj potrebujem tak prečo nie :D U Vietnamcov vôbec nenakupujem.

Dokážeš si predstaviť život bez kozmetiky?
Možno, len ak by nebola kozmetika na celom svete. Ale skôr nie, veď predsa každé dievča sa chce páčiť :)

8 komentárov:

  1. Ty si uplne top veronika ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásny blog. Od teraz ta sledujem. Ak chces pozri si môj blog bola by som rada ak ma tiez budeš sledovať. :) http://my-secrets-and-dreams.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem, som rada že sa ti môj blog páči :) jasné idem na to ;)

      Odstrániť
  3. Tento tag je úžasný a tvoje odpovede tiež :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. nad tímto tagem také přemýšlím ..
    http://turquoise-bow-of-cosmetics.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť