pondelok 8. júla 2013

Čo mi priniesol Oriflame?


Zdravím :) po dlhšej dobre pridávam post, pretože víkend ubehol rýchlo a nebolo kedy písať nový post. Tento týždeň a aj budúci som na brigáde, nieže by sa mi tam chcelo byť, ale čo už nejako si zarobiť peniaze treba :) 
Tááák a poďme k hlavnej téme, v piatok mi prišiel dlho očakávaný balíček od Oriflame :) Objednala som si 3 produkty, ktoré Vám v tomto poste predstavím ;)



• Korekčný a ošetrujúci krém Pure Skin
Čo sľubuje? 
Šikovne prekryje a vysuší vyrážky a iné chybičky pleti. Aktívne zloženie účinne redukuje existujúce nedokonalosti a bráni vzniku nových. Cena 2,50€ Objednaj ho  TU :)

Čo naň hovorím ja?
Korekčný ošetrujúci krém Pure Skin si od Oriflame objednávam pravidelne už viac ako rok.  Objednala som si hneď dva kusy, pretože sa mi stáva, že keď ho najviac potrebujem nieje v ponuke..nepríjemné :D...Vyrážky veľmi rýchlo vylieči a vysuší. Natieram  si ho vždy večer na chybičky pleti vo väčšej vrstve a do ráno to s mojou pleťou vyzerá o dosť lepšie :) Ale, že by som si ho natierala na tvár ako korektor tak to určite NIE. Moja pleť je svetlá a tento krém je vyslovene orandžový, ale  niekomu možno tento odtieň  vyhovuje :) Ako ošetrujúci krém ho určite doporučujem :)




 • Kompaktný púder Giordani Gold Supreme


Čo sľubuje?
Kompaktný púder s antioxidantmi a ochranným faktorom 10 pre uchovanie mladistvej pleti v 3 odtieňoch, obohatený o hodvábny prášok, ktorý má upokojujúce a regeneračné vlastnosti.
Cena 7, 90€ Objednaj ho Tu :)

Čo naň hovorím ja?
Tento púder si ako prvá objednala moja mamča. Veľmi si ho obľúbila, tak som ho chcela vyskúša aj ja :) Aj keď som doteraz používala púdre len od Dermacolu, bola som zvedavá aj na tento púder. Vybrala som si odtieň Natural. Bála som sa, že bude pre mňa tento púder tmavý, ale spravila som dobre, že som si ho objednala aj keď je o niečo tmavší ako  púder od Dermacolu pretože, keď som sa na slnku opálila mi tento odtieň Natural úplne sadol. Púder na tvári dlho vydrží a zmatňuje po celý čas čo ho mám na tvári. Určite si ho ešte niekedy objednám :) 


 Balzam na pery Wonder Balm

Čo sľubuje?
Ochranný a hydratačný balzam na pery s obsahom upokojujúceho výťažku z aloe vera, vitamínmi A a E. S perleťovým efektom pre jemný lesk pier. Cena 2,90€ Objednaj ho Tu :)

Čo naň hovorím ja?
Na tento výrobok som sa tešila najviac. Balzamov na pery nikdy nieje dosť a tento balzam sľubuje aj perleťový efekt to ma hneď presvedčilo o kúpe. Keď som si ho naniesla na pery bola som dosť sklamaná, perleťový efekt? Je pravda, že sa moje pery lesknú, ale sú celé biele ako stena. Čo sa mi vôbec nepáči. Obal balzamu je pekný ružový, ale dizajn je strašný... Mám taký pocit, že si tento produkt už neobjednám, no možno sa stane zázrak a prekvapí ma :D



Aké sú Vaše skúsenosti s Oriflame? ;)



1 komentár: