utorok 9. decembra 2014

Stužkovali sme..♥

V piatok ráno som sa nadšená prebudila a prestala počítať dni do mojej stužkovej slávnosti, konečne som mohla vysloviť "DNES MÁME STUŽKOVÚ!" Hneď po prebudení som vytiahla z postele aj priateľa, pretože mojou prvou úlohou v tento deň bolo doviesť zákusky do sály ,kde sa naša stužková konala. Všetko prebehlo podľa plánu a zákusky boli namieste. Po príchode domov som o necelú hodinu vyrazila ku kaderníčke a vyzážistke. Práve z kaderníčky a vyzážistky som mala najväčšie obavy, čo ak nebudú moje vlasy a makeup podľa mojich predstáv.

Vlasy som si nechala spraviť v Kaderníctvo Angelika a makeup u Liliana make up a musím ich len chváliť! Splnili moje očakávania na 110%. Po makeupe a vlasoch nasledoval nácvik a po ňom samotná stužková :) Po príchode na stužkovú som neverila vlastným očiam, celá moja trieda sa zmenila na princezné a džentlmenov. Všetci sme boli krásny :) 

Ako prvá nasledovala ako inak oficiálna časť stužkovej, ktorá bola pre moje srdiečko dosť ťažká a všetci sme mali slzy v očiach! Rodičovský tanec, program, tombola atď...veď to poznáte. Každú jednu sekundu sme si celá trieda uživali, čo najviac. Po polnoci nasledovali tortičky, rozbitie džbánu a spievanie okolo stolu ♪ navždy sa zachová v pamäti stužková ♪ a potom sa tancovalo a tancovalo až do rána. Celá naša stužková bola jedna veľká párty na úrovni, ktorú by som absolvovala každý piatok! :)

































Kedže môj blog je zväčša o móde a kozmetike, čo by to bol článok bez predstavenia outfitu a makeupu. Ako môžte vidieť mala som na sebe krásne,prekrásne, dlhé spoločenské šaty. Bola to láska na prvý pohľad, musela som ich mať! K šatám som si zobrala čiernu, listovú kabelku z Bershky, pravdu povediac bola mi tam celkom na nič :D Najväčším problémom boli pre mňa topánky, nájsť v obchodoch lodičky veľkosti 35 je takmer nemožne. Nakoniec som si vzala čierne lodičky s ramienkom, veľ. 36, vypchala ich kadečím a lodičky boli nasvete. K šatám som si našla nachlp podobné náušnice, čiže s outfitom som bola 100% spoko :)




























Ako som už spomínala líčila mam mladučká baba Liliana. Priniesla som si k nej aj fotku na inšpiráciu. Celé líčenie sa nieslo v zlatistých a hnedých farbách, presne tak ako som si to predstavovala. Vykúzlila mi veľké okále zapomoci umelých rias, naniesla makeup, lícenku, rozjasňovač a líčenie, ktoré by som ja nikdy nezvládla bolo na svete :)

























Zatiaľ sem pridávam len fotky fotené mnou, článku v ktorom budú profesionálne fotky sa určite dočkáte, už sa ich neviem dočkať :) 

Aká bola vaša Stužková?, či ešte len máte tento prekrásny večer pred sebou? :)
WerushBerry ♥

17 komentárov:

  1. Ty šaty jsou úžasné! Moc Ti to slušelo :)
    Na našem blogu probíhá vánoční giveaway, budeme rádi když se připojíte.
    http://svetkossmetiky.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem! :) do Giveaway som sa s raďosťou zapojila :)

      Odstrániť
  2. No úžasné fotky :) vážně parádní blog .)
    http://british-girl.blog.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Si krasna, saty su vkusne a zaujimave a uces ma ocaril. Velmi elegantna mlada dama :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vypadala jsi nádherně, všechny jste měly krásné šaty :) To já už mám stužkovák dávno za sebou a byl super, prvně jsme se pěkně navečeřeli a pak jsme šli s holkama na párty
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem, po stužvej sme sa aj my chystali na párty no nejak nevidalo :D :)

      Odstrániť
  5. Nádherný outfit! Krásná mladá dáma :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásne šaty,líčenie aj vlasy, veľmi ti to pristalo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Zaujímavá a veľmi pekné šatičky, určite sa ti nestalo, že si mala s niekým rovnaké :)
    rada by som ťa pozvala na môj blog, kde práve prebieha vianočná Giveaway o 2 balíčky a 20 super cien :)
    #myBeautygram

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Máš krásné šaty, hlavně jsi úžasně nalíčená! :-)

    OdpovedaťOdstrániť