pondelok 23. júna 2014

*NEW IN* clothes!

Ahoj kočky, kedže leto je už tu potrebovala som svôj šatník doplniť novými letnými kúskami. Letné nákupy ešte len začínajú, takže dnes vám ukážem aspoň niečo z toho čo som si za poslednú dobu kúpila. Nie je toho veľa, ale ako som povedala letné nákupy sú len na začiatku. Nikdy som nechodila niejako príliš vyletnená (väčšinou rifle, tielko a ide sa), no myslím že toto leto sa to celkom zmení. Zvlášť som si obľúbila crop topy a kraťase, takže dúfam že bude teplé leto ako sa patrí. Trošku odskočím od dnešnej témy a upozorním vás na kvalitu fotiek. Zdá sa mi, že nie sú bohvie ako kvalitné, možno sa mi to len zdá, ale fakt neznášam fotky na podlahe! :D















































Ako prvé vám ukážem najnovšiu vec v mojom šatníku a to sú tieto kraťase s trakmi. Už veľmi dlho som po takých túžila, ale stále som pochybovala. Nakoniec som neodolala a našla som ich v Terranove (cena 22,99€), čo nie je práve môj najobľúbenejší obchod, ale čo narobím :D Práve dnes som ich mala prvý krát na sebe a nosia sa fakt výborne, sú veľmi pohodlné a podľa mňa to vyzerá celkom zaujímavo, kedže takéto kraťase s trakmi vidím na dievčatách len málokedy :)


























Ďalej kraťase, ktoré som si veľmi obľúbila. Našla som ich v HMku (cena 9,99€). Ako prvé skončili u mňa doma kraťase vojenskej, zelenéj farby a po asi týždni som utekala do HMka aj po tieto druhé červené krásky. Sú perfektné a sadnú mi ako uliate, čo som hrozne rada pretože veľkosť 32 v HMku len tak nevidím :)


























Topánočky! Tých nie je nikdy dosť, aj keď ma môžete vidieť väčšinou len v mojích milovaných bielych converskách. Sivé plátensky som si objednávala zo sportsdirect.com (cena 12,99€) a sú mi malé, takže tento nákup stál za to :D...ak máte záujem (čo pochybujem) o tieto nové sivé plátenky dajte vedieť. Sú vo veľkosti 34, no zodpovedá veľkosti 33. Balerínky som už s výkričníkom potrebovala! Tieto čierne nádhery s vybíjancami som našla v detskom Lindexe (cena 16,99€).  Čierne plátenky som kúpila v New Yorkery (cena 9,99€). Tieto plátenky som potrebovala kvôli cheerleaders, čiže majú využitie len na zápasoch a tréningoch :)


























Dizajn šedého trička s nápisom New York sa mi veľmi páči. Zaujal ma hlavne zvláštnym strihom, rukávi má dosť dlhé asi po lakte a v predu je kratšie ako v zadu. Je tak trochu oversized, čo ja zbožňujem :) Našla som ho v HMku (cena 14,99€). Milovaný crop top, taktiež z HMka (cena 9,99€). Tričká s takýmto vzorom mám doma asi najviac, čiže v mojej zbierne nemohlo chýbať! :)


























Ako posledné vám ukážem tieto tri veci. Sivú skate skirt (Reserved 9,99€) a čierne tričko s dlhým rukávom (New Yorker 7,99€) som si musela povinne kúpiť kvôli cheerleaders, čo mi vôbec neprekáža kedže som si tieto dve veci aj tak chcela raz kúpiť. Dokonca som tieto veci mala preplatené trénerom...tomu sa hovorí dobrý nákup :D 
Krémové tielko mám z HMka (ako polovicu mojho šatníka, cena 4,99€).

Slečny tak to je na dnes odomňa všetko a určite dajte vedieť do komentárov, aké novinky máte vo svojom šatníku vy :)

8 komentárov:

  1. Veľmi pekné oblečenie:)
    http://fashionbycornelia.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásné věci :) hlavně ty crop topy, já nevím kam bych je nosila ale jsou krásné :)
    Jestli chceš, mrkni se na můj new in :))

    taste-of-the-style.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc pěkné věci :)) ty kraťásky vypadají opravdu krásně :)!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. oooh! Ty ,,lacláče" = kraťase s trakmi - vypadají úžasně!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Super veci <3 Po tých kraťasoch na traky som poškuľovala dlhšie, sú fakt krásne :) ešte sa mi veľmi páčia tie čierne plátenky :)
    barborawrites.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť