štvrtok 31. októbra 2013

*Wishlist*

Dnes som vytvorila môj prvý wishlist s vecami, ktoré popravde moc nepotrebujem ale hrozne sa mi páčia a priala by som si ich :) Rozhodla som sa ho ukázať aj Vám. Ak je tu niekto taký kto sa ešte s Wishlist príspevkom nestretol, je to zoznam vecí, ktoré vás zaujali a prajete si ich. 
Niektoré veci ma zaujali pomocou obrázkov na weheartit.com, takže sem pridávam aj fotky ktoré ma inšpirovali :) 



























Listová kabelka - zatiaľ nevlastním žiadnu listovú kabelku, takže táto by sa určite hodila. Myslím, že je to veľmi praktické ak zo sebou nechcete von ťahať nič iné okrem mobilu a peňaženky :)

Pletený sveter - túto jeseň/zimu v mojej skrini nesmú chýbať pletené, oversize svetre a práve tento má úžasnú farbu a aj strih, takže ho musím niekde určite zohrať!

Zlaté retro hodinky s hnedým ramienkom  - sú nádherné, nenápadné a jednoduché! Moje hodinky od priateľa už pomaly dožívajú posledné chvíle svojho života, takže tieto súrne potrebujem :D

Čierne nadkolienky - musíte uznať aj vy, že sú sexy! :)

Riflové šortky s trakmi - v obchodoch som ich nevidela už veľmi dlho a myslím, že do leta ani neuvidím. Dolu pod týmto textom nájdete outfit jednej slečny, ktorá ich má na sebe a hrozne sa mi jej outfit páči. :)

Prsteň - ja prstene vôbec nenosím a ani žiadny poriadny nevlastním, kvôli tomu že moje prsty sú maličké a všetky prstene sú mi veľké, no stále dúfam, že sa niečo nájde :)

Tričko - tieto tričká so "športovou" potlačou sú v poslednej dobre veľmi obľúbené a rovnako ako ostatným sa páčia aj mne.

Oxfordky/poltopánky či ako ich nazvať mám v pláne kúpiť si už dlhšiu dobu, ale veľ. 34/35 som zatiaľ nikde nevidela, takže všetko ostatné mi je bohužiaľ veľké:/ 

Inšpiracie:
Zdroj /weheartit.com/
Zdroj /weheartit.com/
Zdroj /weheartit.com/

Zdroj /weheartit.com/


Zdroj /weheartit.com/




































































                                                        Ako sa Vám páči môj Wishlist? :)

11 komentárov:

  1. take pekne nositelne kusky:) velmi pekne neutralne farby k tomu:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No veru mohla by som začať nosiť trošku viacej farieb :)

      Odstrániť
  2. To nemyslíš vážne! Naozaj máš takú maličkú nohu? To ti závidím ja mám 40/41!! A podoný svetrík tiež zháňam ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano mam takú maličkú :) nemáš čo závidieť, dokedy sa nájdem vhodné topánky to trvá večnosť :D

      Odstrániť
  3. Tie topánky sú veľmi pekné..a ten sveter tak isto ;) a neviem no..keby si si dala to tričko s potlačou alebo nadkolienky tak na teba budú všetci pozerať,že čo máš na sebe .. :/

    Beperfectissimple

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Takova mala nožka, co ja bych za to dala! :D Sice mam cca 38, což je fajn, ale tahle velikost je vždy vyprodaná mezi prvními :/ :D.
    Jinak tričko a nadkolenky chci tady, navíc by se to dalo nosit i spolu podle mě. A být vidět je fajn, lepší, než zapadat do davu neonových triček, mikin a barevných botasek. :D

    A svetr + oxfordky jsou strašně fajnove. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mas tam naozaj pekne kusky, napriklad take nadkolienky ja zboznujem! A listovu kabelku a svetrk s urcite kup, istotne ich vyuzijes. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Takovéhle fotky miluji a ty nadkolenky!!! Ajjajaj...

    ϐlog ϐook of ϐeauty

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Moc krásný článek! Ty nadkolenky a hodinky bych hned brala do svého šatníku :-) Bohužel nadkolenky nemohu nikde za rozumnou cenu sehnat :/

    Budu moc ráda, když se také zapojíš do mé giveaway > http://www.chicoco.cz/2013/11/fall-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tie oxfordky sú nádherné! :) A sveter tiež.

    OdpovedaťOdstrániť