utorok 17. septembra 2013

Testovanie vzoriek od Parfums.sk

Ahojte :) Vonku sa nám pomaly ochladzuje, čo som brala na ľahkú váhu a teraz musím vyležať chorobu v posteli :( Mala by som zostať celý týždeň doma, no najradšej by som vo štvrtok išla do školy. Možno nie som normálna, ale neznášam keď premeškám nejaké učivo a musím si to odpisovať od spolužiakov a vypytovať sa ich o čo v tom učive ide. V tom som najradšej samostatná jednotka :D Takže dúfam, že čo najskôr budem zdravá ako rybička :)

Ešte minulý týždeň ku mne dorazila obálka od parfums.sk, v ktorej som si našla niekoľko vzoriek na testovanie :) 


























• V obálke som si našla dve vzorky od VICHY- Liftactiv na deň a Liftactiv na noc. Je to liftingový vypínací krém pre normálnu až zmiešanú pleť. Keďže ja žiadne vrásky nemám, tak bohužiaľ tieto vzorky vôbec nevyužijem a ani neotestujem. Vzorky som darovala mamine, takže dúfam že jej budú vyhovovať :)

• Ďalej som dostala vzorku La roche-posay rosaliac. Je to pleťový krém určený proti začervenaniu. Ja chvalabohu žiadnym začervenaním netrpím. Takže toto je ďalšia vyhovujúca vzorka pre mňa :D No ale aby sa nepovedalo, že som nič neotestovala tak som túto vzorky raz vyskúšala :) Tento krémik má krémovú konzistenciu, hnedastej farby a je bez parfumácie (aspoň ja som nič necítila, ale mám nádchu, takže to berte z nadhľadom :D) Ako som už hovorila, žiadnym začervenaním netrpím, tak po tomto kréme sa na mojej pleti neobjavili žiadne zmeny...




• Dve vzorky od Avéne.
Cold Cream -  krém je určený pre citlivú veľmi suchú pleť, čo mne celkom vyhovuje, pretože niektoré miesta na pleti mám veľmi suché. Krém má hustú bielu konzistenciu :) Pleť pekne upokojil. Aplikuje sa 2x denne na očistenú pleť :)

Créme peaux intolérantes Riche - hydratačný a vyživujúci krém pre neznášanlivú, precitlivenú a alergickú pleť. Mám podozrenie, že moja pleť je na niečo alergická, len som ešte neprišla na čo :D Takže som tento krém otestovala :) Je veľmi príjemný, moja pleť po ňom zostala trochu mastnejšia, ale po chvíli sa pekne vstrebal :) Aplikuje sa ráno a večer na očistenú pleť.


• Ako poslednú vzorku mi zaslali voňavku Roberto Cavalli Just Cavalli her -toaletná voda pre ženy. Táto vzorka ma potešila asi najviac, pretože ja voňaviek nemám nikdy dosť :D Vonia mi po ovocí a kvetinách, naozaj krásna vôňa. Odporúčam :)
























                                        Aké máte skúsenosti v týmito značkami Vy? :)

4 komentáre:

  1. Jů, to bych všechno taky ráda vyzkoušela :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pekný článok :) Môžem sa spýtať? Ako si sa dostala do spolupráce s parfums.sk? ´Dakujem pekne :) Inak máš mega skvelý blog♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pekný článok :) Môžem sa spýtať? Ako si sa dostala do spolupráce s parfums.sk? ´Dakujem pekne :) Inak máš mega skvelý blog♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem ;) Napísala som im mail či by nemali záujem o spoluprácu a oni súhlasili :) ďakujem veľmi pekne ♥

      Odstrániť