nedeľa 9. novembra 2014

Oznamkové ♥

Ahoje dievčata :) Moja stužková sa pomali ale isto blíži a práve preto je najvyšší čas porozdávať oznamká. Ako trieda sme sa na oznamkach, prekvapivo bez hádok, rýchlo dohodli. No horšie to už bolo s fotkami, nájsť človeka, ktorý by ma pofotil bol celkom problém. No spomenula som si na jednu fotografku/kamarátku Romanku, ktorá bola ochotná ma pofotit. Dohodli sme termín fotenia a pustili sme sa do toho. Po pravde som sa fotenia celkom bála, pretože to bolo pre mňa niečo nové. Na dve hodinky sa zo mňa stala modelka, či lesná víla? Posúďte sami ;)

Na fotenie som zvolila obyčajný outfit a tak isto aj líčenie. Myslím si že, bielym tričko, riflami a conversami sa nič pokaziť nedá. Možno pre niekoho až moc obyčajné, no ja sa v tom cítim dobre :) a žiadne strojené fotky som samozrejme nechcela.Ten prekrásny venček mi na fotenie poskytla fotografka, vyrábala si ho sama, čiže už viem čo budem v blízke dobe robiť, pretože práve takýto doplnok mi doma chýba :) 
 WerushBerry 

8 komentárov:

  1. Krásne fotky!! :) Ten venček Ti veľmi pristane :))
    Fashion Passion by Erika

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Si nádherná a stým venčekom vyzeráš úžasne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Máš nádherný vlasy! A ta čelenka Ti hrozně moc sluší :)
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj :) fotky máš úžasné to musím teda říci !!! :) Pro každého z nás pojem obyčejné znamená něco jiného , třeba pro mně to jsou tepláky a mikina :D nemyslím si že outfitem co máš ty se dá něco pokazit ten věneček to akorát tak celé rozbil jakože v dobrém rozbil moc hezké !! :) Bohužel mám ten samý problém nemám doma ten věneček na hlavu , docela mně to štve ale nějak se nemůžu dokopat k tomu si nějaký koupit nebo vyrobit ! :D
    http://beautyfromgirs.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť